Jelenleg nagyon reménytelennek érzem az életem?
Miért nem hagyod ott azt a pasast?!
Vagy troll vagy, vagy csak idióta. Jóhiszemű nem lehetsz, mert te magad ismerted be hogy a férfiakhoz vonzódik, nem hozzád.
Minek kellett hozzámenni? Aztán meg szülni neki, ha az elejétől ilyen volt?
Komolyan kérdezem.
Nem vallotta be hogy ő most ilyen vonzalmat érez-az ital problemait is eltitkolta-kesobb jott ez elo akkor meg mindent megigert csak bizzak benne es adjak idot neki,ezt a vonzalmat meg most 1 eve tudtam meg.
Eletem alma az volt hogy csaladom lehessen,rolam lemondtak a szuleim es mostoha szuloknel nevelkedtem-akiknek az agyin narcisztikus,a masik meg alkoholista volt-ahogy betoltottem a 18at kitettek az utamra…4 evet bolyongtam a vilàgban-talaltam egy narcisztikus tarsat akitol alig tudtam megszabadulni-az hogy a ferjem csendes volt,visza huzodo-nem bantott akkor-nekem aldasnak tunt…
Figyelj oda jobban, mit kamuzol, mert így nem fogja elhinni senki.
Az elején még azt írod kezdetektől fogva ilyen volt, most meg, hogy egy éve derült ki.
"egy depresszív alkat volt az elejétől"
A többi ráadás...nem is értelek.
Ott a gyerek és kérdezed van e értelme bárminek is.
Én megértem, hogy sz*r gyerekkorod volt és arról természetesen nem te tehetsz.
De mi a jó isten kínjáért csináltál egy gyereket, főleg egy ilyen faszival, kb a semmibe? Legalább annyit tehettél volna, hogy akkor vállalsz gyereket amikor tudsz neki boldog gyerekkort biztosítani, hogy ne szenvedjen ő is mint te annó.
De hát a baj már megtörtént, a gyereket nem lehet varázsütéssel eltüntetni szóval:
Minél előbb ki kéne szakadnod ebből a környezetből.
Ha egyetem mellett jut időd egy munkára amiből finanszírozni tudod a külön albérletet és a többi létfenntartáshoz szükséges kiadásaitok akkor az tökéletes.
Viszont erre kevés esély van.
Ha ez nem megy, akkor sajnos az egyetemet hanyagolnod kéne kicsit. Besétálsz az egyetemen a TO-ra megkérdezed, hogyha most otthagyod az egyetemet, de pár éven belül folytatnád akkor milyen lehetőségeid vannak (értsd: ha újra elkezded tudod e ott folytatni ahol abbahagytad, vagy teljesen előröl kell e kezdened)
Utána keresel egy rendes munkát amiből fenn tudod tartani magadat és a gyereked. Ha ez mind megvan és kialakult az egyensúly az új életetekben utána visszatérhetsz arra, hogy befejezd az egyetemi képzésed. Talán majd a levelezős megoldás lesz számodra a megfelelő akkor. Azt könnyebben csinálod munka és gyerek mellett. Ez, hogy rendbe legyen az életetek pár évbe bele fog telni és valószínű nagyon nehéz is lesz, de tartsd a szemed előtt a végeredményt, azt, hogy jobb életetek legyen.
A férjed nem fog megváltozni, akárhogy is szeretnéd, akárhogy is ígérgeti, hogy ő megváltozik. És ha ott maradtok még a maradék egyetemi éveid alatt, akkor a gyerekben is traumák fognak keletkezni, amit szerintem te sem szeretnél.
Iszik, eleve depresszív alkat volt, te meg álmodozásból gyereket szültél.
Megfőzted, edd meg. Keress munkát, menj át levelezőre és hagyd ott a pasast. A válást elindítod, jelzed, hogy iszik a pasas, ennek fényében fogják megállapítani a láthatást.
A lányod azért kezelhetetlen, mert nem érzi magát biztonságban.
A gyerekedért muszáj küzdened!!!
Tarts ki, diplomázz le, keresse egy jó állást és hátra se nézz többet!
Azt írod, kezdettől ivott és depresszív alkat volt. Miért mentél hozzá és szültél gyereket???
Nem tudlak sajnálni, csak a gyereket, aki már megint két ember hlyesége miatt szenved.
Menj melózni, válj el lépj le. Ennyit tehetsz a gyereked érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!