A rokonok közül anyám és húgom engem ki nem állhat.
De messze vannak, és már nem fogok velük találkozni, úgyhogy nem zavar.
Utálni nem utálom őket, csak tudomásul vettem hogy zavarja őket a létezésem, így nem keresem a társaságukat.’
máj. 23. 23:10
22/30 Metionin válasza:
Senkit, semlegesek.
máj. 23. 23:44
23/30 anonim válasza:
Nagybátyámat. Egész életében egy léhűtő volt, rengeteg lehetőséget kapott, csak azért, mert ő volt a fiúgyerek a családban, egyikkel se élt. Alkoholista szerencsejátékos, aki elitta, eljátszotta a saját szülei házát is. Mégis ő volt mindig segítve, Anyu nem.
máj. 24. 08:03
24/30 anonim válasza:
Könnyebb lenne arra válaszolnom, kit nem - mert az a kevesebb személy :D
máj. 24. 08:29
25/30 anonim válasza:
Téged.
máj. 24. 09:28
26/30 Senior Séf válasza:
Az utálat önromboló érzelem, nem pazarlom rá az energiámat.
máj. 24. 15:12
27/30 anonim válasza:
A nagybátyán egy igazi önmagától elszállt, egoista s*ggfej. Fiatalabb korában komoly sportkarrier állt előtte, de azt is elcseszte a folyamatos alkoholizálással és tahó összeférhetetlen viselkedésével.
Temrészetesen minden nyomoráért a nagyfatert hibáztatja - aki még nála is egy nagyobb baromállat volt és részben igaza is van - pedig már 30 éve halott.
Nagyon rég láttam utoljára, mert 25 éve külföldön él, ahol sofőrként dolgozik egy fuvaros cégnél. Tiszta idegbeteg, mert hétköznap nem piálhat, mivel szigorúan ellenőrzik a műszak elején és végén, így ezt hétvégén pótolja be. Ilyenkor rendre üzeneteket ír a családtagoknak, akiket a legalpáribb módon küld el a francba. A putrisok különbül beszélnek. Még pár év és elmehet nyugdíjba. Szerintem, akkor fogja unalmában halálra inni magát.
máj. 24. 16:44
28/30 anonim válasza:
Apám egy erőszakos alkoholista volt. Szívemből utáltam. Börtönőrként dolgozott, 55 évesen nyugdíjazták, meghalt 58 évesen májrákban. Még a gyógyszerekre is ráivott.
máj. 25. 13:52
29/30 anonim válasza:
Útálni nem útálom csak nem keresem a társaságát.
Az anyósom ès a fèrje útál engem közel 10-ève ,pedig nem adtam rá okot.
máj. 26. 03:19
30/30 anonim válasza:
Én mindenkit, aki nem a közvetlen rokonom. Pl nagyszüleim testvéreit, mostohatestvéreimet. Pereskedésben nőttem fel. Örökké követelt valaki a házunkból egy kisebb-nagyobb részt. Nagyjából 3x kifizettük már 30 év alatt a ház árát, mire meghaltak mind. Még a két k-rva él, 95 óta nem láttam őket. Velük kell majd harmadolnom apám halála után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!