3/30 anonim válasza:
Szerencsére normálisak, nem utálok senkit.
4/30 anonim válasza:
Nagybátyámat. Egy arrogáns kihaénnem beképzelt pöcs. Baromira el van szokva attól hogy bárki visszaszóljon neki. Nos... Belémtört a bicskája. Maradjunk ennyiben. Egyedül én vagyok aki visszaszól neki a családban mindenki más felnéz rá. De teljesítmény nincs mögötte hogy mégis mire kéne felnézni... Egyedül engem nem tud irányítani. Utál is miatta rendesen.
27/f
7/30 anonim válasza:
Anyam ferjet utaltam a legjobban. Utana anyosomat, sogoromat, a sogornom ferjet. :-/
8/30 anonim válasza:
Akiket annyira utálok, nem tartom családtagnak, és nem veszek tudomást a létezéséről 🤣
9/30 anonim válasza:
Az "apámat" (rég kitagadtam már). Világeletemben vert és terrorrizált minket, egy lelki roncs vagyok miatta.
Ha kérdezik azt mondom kiskoromban meghalt az apám és már nem is emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!