Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Miért baj az ha 1...

Szülők! Miért baj az ha 1 héten egyszer elmegyek bulizni?

Figyelt kérdés

Anya folyamatosan megjegyzéseket tesz.

20 éves vagyok, igaz nem jártam el annyira itthonrol, kb 3honapja van, hogy hetente elmegyek bulizni. Főiskolára járok, barátnőkkel csoporttársakkal szoktam elmenni. Barátom jelenleg nincs amiota szakitottunk(3évig jártunk) azota rámtört ez a korszak, de anyukámnak nem nagyon tetszik mindig mondja h már megint stb..mindig számon kér hova kivel megyek..más szülő is ilyen?

Köszönöm a válaszokat

2010. okt. 28. 20:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez azért lehet, mert nem bízik meg benned teljesen. Ha látja azt,hogy bulik után nem félrészegen, félkómába esel be a kocsiba, elhiszi,hogy csak kikapcsolódni jársz el,nem pedig hat pasit lecummantani, meg fogja unni,hogy érted menjen, és nem is fog beleszólni. Idő és türelem. Addig is egy-egy hetet a kedvéért kihagyhatsz, bár én is úgy gondolom,hogy ha áttanulod a hetet, fiatal vagy, van kedved, akkor miért ne mehetnél...
2010. okt. 28. 21:10
 12/30 anonim ***** válasza:
65%

...ezért kell kollégiumba vagy albérletbe költözni... és akkor nem kell beszámolni minden lépésedről!

(tapasztalat)

2010. okt. 28. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a mennyiséggel lehet a gond..persze féltenek, ez is benne van, de sztem ő a "rendszeres" bulizást úgy gondolná hogy havi 2-3×. Mondjuk így se sokkal több mert heti 1 az havi 4...attól függ milyen szemszögből nézzük :D

Ez amúgy szülőtől függ, én szüleim pl örülnek ha elmegyek bulizni, legalább szórakozok és nem vagyok itthon (mmint nem ücsörgök itt a gép előtt), megbíznak bennem, elengednek, tudják hogy nem csinálok hülyeséget, mondom nekik hogy nem egyedül vagyok...így annyira nem aggódnak, persze azért igen. :)

Sajnos a te szüleid épp ilyenek, féltenek, vagy nem akarják hogy ilyen gyakran járj bulizni...ezt max csak velük tudod megbeszélni hogy legyen tovább :)

17/L

2010. okt. 28. 21:16
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Felajánlja, de ki a fene akkor is korán furikázni a felnőtt nagy gyerekét... Ha bulizni elég felnőtt vagy meg h éld a saját életed, akkor a hazamenetelt is oldd meg egyedül, akkor szerintem már lassan buszok is vannak. Én is messzebb lakom, szóval megmondom, h vagy az utolsó v az első busszal jövök, ha mégse, akkor ottaludtam valakinél. Nem hagynám, hogy hajnalban felkeljenek furikázni a seggem.

És hirtelen lettél nagy bulizós, persze, hogy soknak tartja és aggódik.

2010. okt. 28. 21:23
 15/30 anonim ***** válasza:
48%
mennyen anyukád is bulizni
2010. okt. 28. 21:25
 16/30 A kérdező kommentje:

utolso!

leirtam h nem én akarom h furikázzanak van saját pénzem amiböl fizetem a belépöt és a taxit! kikérem magamnak h nekem a seggem alá auto keljen. Én nem várom el hogy furikázzanak! Anya mondja h ö ragaszkodik hozzá, meg ne buszozzak egyedül mert ki tudja milyen emberek mászkálnak.

Nem azért járok bulizni h lecumizzak és összefekedjük bárkivel is! Konzervativ neveltetést kaptam és undoritonak találom azt mikor buli közeépn két vadi idegen elkezd táncolni(csaj-pasi)és elkezdneek smárolni! Két vad idegen! ez szerintetek normális? Azért bulizok mert jol esik lefezetni a feszültséget nem kellemes reggel 8tol este fél7ig iskolában ülni:Sráadásul kötelezö mert gyakorlatok. Sosem iszom félholtra magam.

Mivel multkor késtem fél órát ezért ilyen velem, meg az hogy iskola van..de hát nem vagyok 15éves:S

2010. okt. 28. 21:29
 17/30 A kérdező kommentje:
21:23asnak irtam
2010. okt. 28. 21:30
 18/30 A kérdező kommentje:
és elnézést a helyesirási hibákért, csak sietem a gépeléssel
2010. okt. 28. 21:31
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
Naiv kislány vagy még. Én egy időben a meló miatt rendszeresen későn jártam haza és tudom, hogy időnként kötözködnek az emberrel. És akkor még jól jártam. Nekem is aggódtak a szüleim és azért ez mindig adott valami kis biztonságérzetet. Hogyha nem értem haza a megbeszélt időpontig, azonnal hívtak.
2010. okt. 28. 21:43
 20/30 anonim ***** válasza:
Akor is félteni fog, mert számára mindig te leszel az ő kicsi lánya. Ameddig nem csinálsz olyan dolgokat a bulikban, amiket ma szokás csinálni a táncon kívül (érted, mire gondolok), meg ha saját zsebből állod, addig nincs gond.
2010. okt. 28. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!