Bántalmazó kapcsolatnál csak a birtoklás miatt van a bántalmazó a családjával?
Illetve mi a bántalmazó válasza arra pl, hogy akkor miért van velük, ha utálja őket? (vagyis ha folyamatosan verbálisan bántalmazza őket, az valószínű már régen nem a szeretet)
Erre is csak kiabálás, ordibálás, káromkodás lenne a válasz?
Vagy esetleg az, hogy de hát ő szereti őket....
Sajnálom nagyon, hogy valaki így nő fel, majd így választ párkapcsolatot.
Sajnos gyerekként láttam rokonságban hasonlót.
A kérdést egy rokonunk ihlette.
Érezhető, hogy aggódik értünk, szeret minket, de....
Mintha nem lenne idegrendszere hozzánk, szinte minden dühíti, idegesíti, csakis neki van igaza, bármit mondunk, az hülyeség.
Tényleg már úgy vagyunk, hogy gyomoridegünk van, ha keres minket, vagy ha itt van.
Én ezt úgy nagyjából betudom annak, hogy szerintem valamilyen gyógyszert kellene szednie, ami lenyugtatja.
Mert el nem tudom képzelni, hogy valakit olyan perverzió vezérel, hogy az élteti, hogy a szeretteit, rokonait szándékosan gyötri, mert így érzi jól magát.
60 fele közeledik az illető, ehhez képest eléggé hiperaktív.
Ki hívja vendégségbe?
Egy közeli rokont nem igazán lehet így "lerázni"
Régen nem ilyen volt, mostanában lett egyre fárasztóbb.
Ennyire nem egyszerű a dolog.
Hosszú a történet, vannak helyzetek, amikor nem olyan egyszerű valami.
Jobban részleteket biztos nem fogok megosztani, mert empátia, gondolkodás, élettapasztalat nélküli tanácsokat kapnék.
"Mert el nem tudom képzelni, hogy valakit olyan perverzió vezérel, hogy az élteti, hogy a szeretteit, rokonait szándékosan gyötri, mert így érzi jól magát."
A narcisztikus addig gyötör, amíg engedelmes szolgát nem csinál belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!