Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 39 ÉVESEN VÁLLALNÁTOK MÉG...

39 ÉVESEN VÁLLALNÁTOK MÉG BABÁT? Több gyermekem van de egyet még szeretnék bemerjem vállalni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kersetem a neten, hogy néz ki egy hatvan éves magyar nő(érettségire) elnézést tőle, hoyg felhasználom. Szerintem nyugodtan elmehetsz még a ygerek ballagására, ha így fogyzs kinézni: [link]
2010. okt. 28. 18:35
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást mindenkinek aranyosak vagytok !

Természetesen mindketten akarjuk bár milliomosok nem vagyunk de mindenünk meg van úgy érzem ! Beteg nem vagyok, legalább is nem tudok róla !A nagyobbak már tizenévesek közép sulisok

a kicsi 4 éves és így lesz neki is játszótársa és nem mindég a 12 évest bátyust fogja nyúzni!!!!!!!!!

2010. okt. 28. 19:03
 13/22 anonim válasza:
100%
Én nyolc honapja szültem a kislányomat 41 évesen. A bátyja 17 éves. Nekem semmi gondom nem volt a terhesség és a szülés alatt. Sőt nagyon szép élmény volt. A nőgyogyászaim sem lepődtek meg, amikor felkerestem őket, pedig rákérdeztem, hogy ők mit szolnak hozzá. Voltam genetikai vizsgálaton, hogy megnyugtassam magam. Ráadásul a környezetemben többen is vannak, akik ilyen későn szültek (38-40 évesen), és van, aki az elsőt. Több ismerősöm pedig azt mondta (tőlem idősebbek), hogy ha visszaforgathatnák az időt, ők is belevánának. A picurit persze mindenki imádja és kényezteti. Úgyhogy én csak biztatni tudlak.
2010. okt. 28. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. 29 éves vagyok, és egy pár évig még mindig nem szeretnék gyereket (az okokba nem mennék bele, nem is vagyok az a korán családot vállaló típus, meg évekig beteg voltam), szóval lehet, én az elsőnél se leszek sokkal fiatalabb :) Utánaolvastam a lehetséges hátrányoknak ÉS előnyöknek, mert hogy azok is vannak. Nem olyan szörnyű a "kései" gyerekvállalás, mint beállítják! Több olyan ismerősöm van, akik 35, sőt 40 felett szülték az első gyereküket, volt, aki pár évvel később még ezek után egy másodikat is, teljesen egészségesek.

Ha szeretnéd, és van rá energiád, pénzed, partnered, csak a kor, meg mások véleménye ne tartson vissza.

2010. okt. 28. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:
2010. okt. 28. 19:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is 39 évesen szültem meg a lányomat. Nagyon nagyon jó döntés volt, annyira jó volt a terhességem, a szülés, minden. Ráadásul a kislány olyan, mintha katalógusból rendeltük volna. Vidám, kiegyensúlyozott, nyugodt kislány. Engem meg teljesen megfiatalított a kiscsaj.
2010. okt. 28. 20:15
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Én 38 leszek van 3 gyerköcöm 17,15 és 8 évesek,most kezdtünk el gyúrni a negyedik babóra.Remélem hamar összejön mert 40 évesen már nem szeretnék szülni.Szerintem ezt mindenki maga érzi,ha te úgy érzed hogy még jöhet egy bébi akkor mindent bele!
2010. okt. 29. 09:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :) Ha mindketen szeretnétek, akkor vágjatok bele.

Szerintem nem késő még annyira. Én első [és egyetlen] gyerek vagyok, anyukám 36 évesen szült, makkegészséges vagyok, semmi bajom, és a te babád is egészséges lesz! Erre kell gondolni :)

2010. okt. 29. 21:17
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást főleg az utolsó válasz adónak erőt ad nekem ! És akkor most örömmel értesítelek benneteket arról

,hogy Szep 02-án egy gyönyörű egészséges kislánynak adtam életet, 3870-gr 54 cm megszületett az én édes kicsi kincsem Larám ,bár voltak gondok a terhességgel kapcsolatban sok víz, ferde fekvés,rövid köldök zsinór, trombózis veszély 2 placenta így a szülés sem simán ment császár lett ! De megvan imádom és nagyon boldog vagyok ,örülök ,hogy vállalni mertem . Már 2-hónapos az én kicsi kincsem !

2011. nov. 4. 22:42
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a 14. válaszadó vagyok, gratulálok! Azon semmiképp ne fájjon a fejed, hogy hüvelyi szülés volt vagy császár, nincs ezek közt "rangsor", a lényeg, hogy mindketten jól legyetek! :)

A trombózisveszély se korfüggő, mielőtt valaki félreérti, nekem már 19 évesen beharagozták, hogy ha terhes leszek, ezzel bajom lesz.

2011. nov. 5. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!