39 ÉVESEN VÁLLALNÁTOK MÉG BABÁT? Több gyermekem van de egyet még szeretnék bemerjem vállalni?
Köszönöm a biztatást mindenkinek aranyosak vagytok !
Természetesen mindketten akarjuk bár milliomosok nem vagyunk de mindenünk meg van úgy érzem ! Beteg nem vagyok, legalább is nem tudok róla !A nagyobbak már tizenévesek közép sulisok
a kicsi 4 éves és így lesz neki is játszótársa és nem mindég a 12 évest bátyust fogja nyúzni!!!!!!!!!
Én igen. 29 éves vagyok, és egy pár évig még mindig nem szeretnék gyereket (az okokba nem mennék bele, nem is vagyok az a korán családot vállaló típus, meg évekig beteg voltam), szóval lehet, én az elsőnél se leszek sokkal fiatalabb :) Utánaolvastam a lehetséges hátrányoknak ÉS előnyöknek, mert hogy azok is vannak. Nem olyan szörnyű a "kései" gyerekvállalás, mint beállítják! Több olyan ismerősöm van, akik 35, sőt 40 felett szülték az első gyereküket, volt, aki pár évvel később még ezek után egy másodikat is, teljesen egészségesek.
Ha szeretnéd, és van rá energiád, pénzed, partnered, csak a kor, meg mások véleménye ne tartson vissza.
Igen. :) Ha mindketen szeretnétek, akkor vágjatok bele.
Szerintem nem késő még annyira. Én első [és egyetlen] gyerek vagyok, anyukám 36 évesen szült, makkegészséges vagyok, semmi bajom, és a te babád is egészséges lesz! Erre kell gondolni :)
Köszönöm a bíztatást főleg az utolsó válasz adónak erőt ad nekem ! És akkor most örömmel értesítelek benneteket arról
,hogy Szep 02-án egy gyönyörű egészséges kislánynak adtam életet, 3870-gr 54 cm megszületett az én édes kicsi kincsem Larám ,bár voltak gondok a terhességgel kapcsolatban sok víz, ferde fekvés,rövid köldök zsinór, trombózis veszély 2 placenta így a szülés sem simán ment császár lett ! De megvan imádom és nagyon boldog vagyok ,örülök ,hogy vállalni mertem . Már 2-hónapos az én kicsi kincsem !
Szia, a 14. válaszadó vagyok, gratulálok! Azon semmiképp ne fájjon a fejed, hogy hüvelyi szülés volt vagy császár, nincs ezek közt "rangsor", a lényeg, hogy mindketten jól legyetek! :)
A trombózisveszély se korfüggő, mielőtt valaki félreérti, nekem már 19 évesen beharagozták, hogy ha terhes leszek, ezzel bajom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!