Most meg azért cikiznek mert lefogytam és szebb lettem?
A falunkban mindenki ismer mindenkit.Régen nagyon elhanyagolt voltam,a súlyom 110 kg volt.Igen 110.A hajam csúnyára festett volt,nem érdekelt hogy hogy öltözködöm.Mindenki megszólt az utcán,kinevettek.Ez volt tavaly nyáron.Úgy döntöttem új életet kezdek,apámhoz költöztem) elegem volt abból hogy mindenki rólam pletykál,megbámul hogy milyen csúnya vagyok.Az elköltözésem óta (tavaly nyár,akkor voltam 17) 65 kg-ra fogytam,eredeti barna derékig érő hajam van,mindenki megnéz hogy milyen szép vagyok,csinosan öltözködöm,az arcom is szép.Van egy hely a városunkban,ahova nagyon sok régi ismerősöm jár,ők mindig kinevettek régen.Most visszajöttem anyuhoz,elmentem oda barátnőmmel,és kinevettek,azért ahogyan régen kinéztem.
Mostmár mindig az a régi valóban csúnya kinézetem fog eszükbe jutni?
Ja és 21/L vagyok
akik cikiznek olyan 25-27 éves pasik.
bocs a 17-et rosszul írtam!
Köszönöm a válaszolóknak:)
Lefogyni ugy fogytam le,hogy minden nap 1 óra torna,este 5 után nincs evés.Csoki csak vasárnap reggel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!