Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kéne létrehozni egy rossz...

Nem kéne létrehozni egy rossz szülő szégyenfalat az interneten? És azok kerülnének fel oda, akiknek rossz, neveletlen a gyereke.

Figyelt kérdés
Ugye a gyerek még kiskorú, nem tehet róla ha rossz. Ellenben a szülő aki nem nevelte meg, annál inkább. Talán egy internetes szégyenfal jobb belátásra bírná őket, és kellő elrettentő erővel bírna. Sok ilyenfajta szülőnek mindene a látszat és hogy mások mit hisznek róla, így talán jobban odafigyelnének a saját gyermekeik nevelésére is, ha lenne kockázata hogy szégyenbe kerülnek miatta.

2024. máj. 4. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
nyilván nincs gyereke a kérdezőnek
2024. máj. 5. 21:48
 62/77 anonim ***** válasza:
Nem fog válaszolni🫠
2024. máj. 5. 22:15
 63/77 A kérdező kommentje:

Nem értem egyesek a gyerekverést miért keverik ide. Attól hogy ti otthon veritek a saját gyereketeket, ez még nem lesz helyes nevelés, csak hazudni tanítjátok így. Másoktól elvárni meg végképp nem kellene ezt.

Azt sem értem miért nem egyértelmű hogy ki a jó és ki a rossz gyerek. Nyilván ha egy gyerek csúnyán beszólogat a felnőtteknek, szándékosan betöri unalmában az ablakot, verekszik, akkor az nem jó gyerek, és nem jó szülő mivel nem nevelte meg rendesen. Az ilyenek mehetnek a szégyenfalra egyből, bárki megszavazná. Nem is értem hogy akkor itt most ezt a fajta viselkedést mire fel pártolják, hogy ezt el kellene nézni, csak mert ő nem volt képes megnevelni a saját gyerekét? Azért álljon már meg a menet!

2024. máj. 5. 23:08
 64/77 anonim ***** válasza:

Köszi hogy írtál példát

Vegyük a verekedést

Azt tanítja a szülő hogy verekedni rossz dolog eddig oké az osztály rossz gyereke rá támad a jóra mit kellene tennie?

A; szól a tanárnak,azt csinálja amire nevelték

B; megvédi magát ez rendben van hisz csak védte magát

Én személy szerint azt mondom hogy B ne hagyja magát

Na és itt jön a csavar a tanár néni megkérdezi hogy ki kezdte de mivel a többi gyerek fél attól aki kezdte így rá fogják a "jó" gyerekre mindenki elhiszi

Így anyuka mehet a falra ok nélkül mert nem hiszem hogy nyomozás indulna az ügyben

Nem kötekedni akarok csak leírom hogy miért nincs realitása a falnak

2024. máj. 5. 23:24
 65/77 anonim ***** válasza:
Mi alapján lenne megszavazva bárki? Egyetlen ember elmondása alapján?
2024. máj. 6. 06:45
 66/77 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, szerintem remek ötlet.

Napközben felidegesítenek a rossz gyerekek, persze én jó felnőtt vagyok és nem szólok rájuk.

De amint hazaértem, rááldozok 1 órát, hogy posztoljam ezeket, és valljuk be annyira kielégítő, mint egy sex.

Összes ismerősöm ilyen volt amíg nem lett gyereke, aztán rájöttek, csak elméletben voltak okosak, de az észt 20 évig osztották.

2024. máj. 6. 07:42
 67/77 A kérdező kommentje:

Értem, tehát a rossz szülők ijedten összezárnak már a legkisebb retorzió lehetőségének esetén is. A gyerek nyugodtan fenyegessen késsel másokat, rúgjon bele a felnőttekbe és szólogasson be nekik is, rongáljon közterületen, verje szét a telefonfülkét és padokat a büntethetetlensége teljes tudatában. A szülők pedig azt próbálják továbbra is vegzálni aki ez ellen szót emel. Hiszen a drága jó gyerek az szent és sérthetetlen.

Most már biztos hogy meg fogom csinálni ezt a szégyenfalat.

2024. máj. 6. 09:39
 68/77 anonim ***** válasza:

Csináld kiváncsi lennék rá, tényleg

Azt is megköszönném ha reagálnál a 64es válaszomra

2024. máj. 6. 09:45
 69/77 anonim ***** válasza:
68, nem fog válaszolni, mert képtelen.
2024. máj. 6. 10:12
 70/77 anonim ***** válasza:

Most már biztos hogy meg fogom csinálni ezt a szégyenfalat.

De remélem nem kamu profillal csinálod, hanem vállalod magad, hogy ki vagy, akkor legyél hozzá elég bátor.

2024. máj. 6. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!