Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kéne létrehozni egy rossz...

Nem kéne létrehozni egy rossz szülő szégyenfalat az interneten? És azok kerülnének fel oda, akiknek rossz, neveletlen a gyereke.

Figyelt kérdés
Ugye a gyerek még kiskorú, nem tehet róla ha rossz. Ellenben a szülő aki nem nevelte meg, annál inkább. Talán egy internetes szégyenfal jobb belátásra bírná őket, és kellő elrettentő erővel bírna. Sok ilyenfajta szülőnek mindene a látszat és hogy mások mit hisznek róla, így talán jobban odafigyelnének a saját gyermekeik nevelésére is, ha lenne kockázata hogy szégyenbe kerülnek miatta.

2024. máj. 4. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

Értem amit írsz viszont azért az sem mindegy hogy milyen módszerrel érik el azt hogy ne legyen "rossz" a gyerek

Gondolj abba is bele,hogyha minden másodikat megpofozzák,mindennap milyen lesz a világ amikor az a generáció fel nő?

Vagy az nem számít csak az hogy minket ne zavarjanak a hisztis gyerekek?

Abban igazad van hogy az lenne mindenkinek a legjobb ha csak aranyos,tisztelettudó gyerekek szaladgálnának az utcán de ez nem így működik

2024. máj. 5. 11:12
 52/77 anonim ***** válasza:

"Vagy csak tojtak rá, mert beültetni a képernyő elé egyszerűbb volt, miközben ők maguk is csak bulizgattak meg utazgattak meg nyomogatták a facebookot, rendes gyereknevelés helyett."

Én ismerek olyan szülőket akik nagyon nagy komolysággal nevelik a gyereküket, nem járnak bulizni, kikapcsolódni is csak a gyerekkel együtt. 5000 könyvet is elolvastak a nevelésről...Elég szigorú erkölcsi nevelést is próbálnak adni a gyereküknek. Mégis sok pedagógus szerint "rossz" a gyerekük.

Én meg sokat filmezek a gyerekkel, sokat telefonozok mialatt játszik, mégis senki semmien rossz szót nem mondott róla még. Azt mondják, csendes, szófogadó a gyerek. Nem olvastam egy könyvet sem el a nevelésről, ösztönösen csináltam eddig.

Ez többnyire genetika...azt gondolom.

Ebben az esetben én vagy az ismerősöm kerülne a szégyenfalra? :D

2024. máj. 5. 11:14
 53/77 anonim ***** válasza:
81%
Kicsit beteg vagy kérdező 😅
2024. máj. 5. 11:41
 54/77 anonim ***** válasza:
70%
Nem az a baj kérdező, hogy nem vagy a legélesebb kés abban a bizonyos fiókban, de téged még a kanalak is előznek bőven.
2024. máj. 5. 14:04
 55/77 anonim ***** válasza:

Szerinted ki a rossz gyerek? Ki döntené ezt el? Mi alapján?Szerinted az a gyerek rossz és neveletlen, aki képes a bolt közepén 20 percen keresztül artikulálatlan hangon üvöltve vergődni miközben mindenkit próbál megütni, aki a közelébe megy? Szerinted ennek a kisfiúnak a szülei rossz szülők? Ezt ismeretlenül is el tudnád dönteni egyetlen példa alapján? Szerinted ennyire egyszerű a képlet?

Tényleg érdekelne a valaszod!

2024. máj. 5. 15:15
 56/77 anonim ***** válasza:
70%
Nem válaszol semmire, érdemi vitára képtelen.
2024. máj. 5. 15:36
 57/77 anonim ***** válasza:
#55 na igen hány "szavazat"kell hogy felkerüljön valaki a listára és ha mondjuk hisztizik a gyerek kap két pofont csendben marad és utána "normálisan" viselkedik abban az esetben jó szülőről beszélünk vagy rosszról?
2024. máj. 5. 16:23
 58/77 anonim ***** válasza:
Kérdező,ne csak lepontozgass, válaszolj inkább.
2024. máj. 5. 17:44
 59/77 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak, majd beperelnek teljesen jogosan, aztán majd pisloghatsz a bíróságon, mint hal a szatyorban.
2024. máj. 5. 18:11
 60/77 anonim ***** válasza:
Kérdező, én komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy van e gyereked, vagy tapasztalat nélkül okoskodsz. Egyébként mi alapján kerülnének fel a szülők a szégyenfalra? Pannika nem adott az uzsonnájából Ferikének? Marcika összeverekedett Jánoskával?
2024. máj. 5. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!