Nem kéne létrehozni egy rossz szülő szégyenfalat az interneten? És azok kerülnének fel oda, akiknek rossz, neveletlen a gyereke.
Értem amit írsz viszont azért az sem mindegy hogy milyen módszerrel érik el azt hogy ne legyen "rossz" a gyerek
Gondolj abba is bele,hogyha minden másodikat megpofozzák,mindennap milyen lesz a világ amikor az a generáció fel nő?
Vagy az nem számít csak az hogy minket ne zavarjanak a hisztis gyerekek?
Abban igazad van hogy az lenne mindenkinek a legjobb ha csak aranyos,tisztelettudó gyerekek szaladgálnának az utcán de ez nem így működik
"Vagy csak tojtak rá, mert beültetni a képernyő elé egyszerűbb volt, miközben ők maguk is csak bulizgattak meg utazgattak meg nyomogatták a facebookot, rendes gyereknevelés helyett."
Én ismerek olyan szülőket akik nagyon nagy komolysággal nevelik a gyereküket, nem járnak bulizni, kikapcsolódni is csak a gyerekkel együtt. 5000 könyvet is elolvastak a nevelésről...Elég szigorú erkölcsi nevelést is próbálnak adni a gyereküknek. Mégis sok pedagógus szerint "rossz" a gyerekük.
Én meg sokat filmezek a gyerekkel, sokat telefonozok mialatt játszik, mégis senki semmien rossz szót nem mondott róla még. Azt mondják, csendes, szófogadó a gyerek. Nem olvastam egy könyvet sem el a nevelésről, ösztönösen csináltam eddig.
Ez többnyire genetika...azt gondolom.
Ebben az esetben én vagy az ismerősöm kerülne a szégyenfalra? :D
Szerinted ki a rossz gyerek? Ki döntené ezt el? Mi alapján?Szerinted az a gyerek rossz és neveletlen, aki képes a bolt közepén 20 percen keresztül artikulálatlan hangon üvöltve vergődni miközben mindenkit próbál megütni, aki a közelébe megy? Szerinted ennek a kisfiúnak a szülei rossz szülők? Ezt ismeretlenül is el tudnád dönteni egyetlen példa alapján? Szerinted ennyire egyszerű a képlet?
Tényleg érdekelne a valaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!