Ilyenkor mit lehet tenni?
24 eves fiu vagyok, van ket hugom 21 es 16 evesek
Nevelootthomba nottunk fel, amikor dolgozni kezdtem, lakast bereltem, odakoltoztek a hugaim is
Anyak meghalt, apank megolte, azota o bortonbe van, nem tartjuk vele a kapcsolatot
En kamionozok evek ota, havonta csak par napot vagyok otthon
21 eves hugom tanul, egyemtemre jar, besegit ahol csak tud bar mostanaba ritkan van otthon, mert van egy baratja, rendes srac es egyutt elnek, neha ranez a hugunkra
De most a 16 eves hugunakkal van a gond
Rossz tarsasgba keveredett, cigizik iszik es ki tudja meg miket csinal
Kolti a penzt renddesen, mar sajat kartyat kapott, arra uralok neki ha kell, mert nagyon sok penzt elkoltott felesekegesen, haverjainak is vett draga cuccokat stb
Probaltunk vele beszenlni de nem hallgat rank es flemgmazik nem erti meg hogy ha van is penzt de akkor meg nem kell szorni meg azt vagja a fejunkhoz hogy sajnaljuk tole
Lakashitelem van, felél szetkurjak a lakast a havejraival amig nem vagyok otthon
Nem tudom mit csinjaljunk vele, vigyuk vissza nevelotthonba mert egesz nap gyomoridegen van hogy nemtudom mi van otthon amig kulfoldon vagyok 1 honapot
Én sem értem, hogy egy ilyen szomorú gyökerekkel rendelkező családi dinamikában mi volt a terv? Minden jó lesz, ha szélnek vagytok eresztve?
Minimum vezetett terápia kellett volna a traumák feldolgozására, amik később még brutálisabbam hathatnak.
Vigyétek vissza, igen. És pszichológusra is küldj pénzt. A nevelőkkel beszéld meg, hogy járjon mindenképpen. Neki csak folyamatos segítséggel lehet teljes élete. Rajta sajnos így csattant a környezeti hatás.
Magyarul van egy 16 éves hgotok, aki egyedül tölti a napjait. Nem is értem, vigyétek vissza a nevelőotthonba, ahol figyelnek rá.
Nagyon szép, hogy segíteni akartok, de ő még kiskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!