Le lehet szerinted állítani valahogy anyukám viselkedését?
"A gyűlöletének okát tudjuk"
Gyűlöli a sógornődet? Miért?
Nekem még egyetlen tippem lenne: ha apukád (ill. a férje) tud rá hatni, akkor vele kéne beszélni erről. Alapesetben neki is kellemetlen kéne, hogy legyen ez a viselkedés.
De miért nem derülnek ki az okok ilyenkor? Mindent leírsz de a lényeget, hogy miért utálja az kimarad mindenből.
Az anya bántalmazó típus.
Nekem még egyetlen tippem lenne: ha apukád (ill. a férje) tud rá hatni, akkor vele kéne beszélni erről. Alapesetben neki is kellemetlen kéne, hogy legyen ez a viselkedés.
Az apa nagyon távolságtartó.
Azért utálja főleg anyukám, mert mindenki más szereti. Jó, ez így hülyén hangzik, de tényleg ez az oka. Először is, mert tesómnak már Ő a legfontosabb meg nyílván a fiuk, de azt is utálja anyukám, hogy velem szoros a kapcsolata, hogy a nagyszüleink is szeretik, unokatesók, más rokonok. Anyukám nehezen jön ki az emberekkel, és gondolom zavarja, hogy van, akinek ez abszolút nem okoz gondot. Nagyon hamar befogadta sógornőmet mindenki a családból, anyukám ennek anno sokszor hangot is adott. Most pedig az állítólagos be nem tartott diéta miatt kezdte el még jobban bántani.
Elváltak a szüleink, fiatal még anyukám (49), szerintem ez is lehet a viselkedése egyik oka, hogy magányos, kellene mellé egy férfi.
Az anyád egy rejtett nárcisztikus-jobb esetben, rosszabb esetben pszichopata nárcisztikus bántalmazó. Eddig tartott az előadása, most ismeritek meg a valóságát. Mindent el fog követni, hogy félreállítsa az illetőt-és a családtól teljesen elszigetelje. A lehető legtávolabb maradjon az illető tőle-akit kipécézett magának.
Ki az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!