Most jónak könyvelhető a sok rossz ami történt velem, ha ezáltal sokat fejlődtem es meghaladtam saját magam?
Ilyen áron szerintem nem érte meg. Valóban csak egy csendes életet akartam, kényelmes is vagyok es békeszerető. Nem akartam semmi kihívást az életben, csak tenni a dolgom csendben.
De az élet sokszor bedobta a kesztyűt es muszaj volt harcolni, megoldani a nehéz helyzeteket, fejlődni, tanulni.
Engem a sors rugdosott bele a fejlődésbe.
A mai én egy talpraesett nő, aki önállóan él és lezárta az élete nehezebb fejezeteit.
Csak épp csendben es nyugalomban es boldogságban nem volt részem eddig. Most meg már negyvenesként úgy érzem nekem sokkal nehezebb életút jutott, mint az osztalytarsaimnak. Ez faj, mert igazsagtalan.
Sokszor erzem azt, hogy nekem valóban valtoznom kellett, tudás, öntisztelet stb önbecsülés stb kellett fejlődjön, de azert fáj, hogy nem volt könnyebb nekem.
Hogy tehetem túl magam ezen a keserűségen?
Es most milyen az eleted?
Es milyen lenne, ha nem a multbeli szenvedeseiden ragodnal?
Azt irod, hogy negyvenes vagy, szoval van meg mondjuk 40-50 eved, azt ebben a kesergesben akarod eltolteni a mult miatt? Most is mehetsz tengerre meg szerelmeskesni.
En azt gyanitom, most is gaz vam az eletedben, kulonben nem merulnel igy el az onsajnalatban, h jajj mi volt.
15 ös latom rá vagy görcsölve a kérdésre es mindenáron rám akarod fogni, hogy rossz dolgokat tettem.
Azért hogy az ember rossz lóra tesz es évekbe telik ennek az árát megfizetni, nem azt jelenti, hogy rossz ember es rosszat tett
"mások élték az életüket, szerelmeskedtek, tengerre mentek"
Ezt látod te KIVÜLRÖL! Azt, hogy közben mennyit szenvedtek, küszködtek, azt csak az tudja, aki benne volt, te csak a rózsaszín külsöt veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!