Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ért már akkora csalódás az...

Ért már akkora csalódás az életben, melyet csak úgy tudtál feldolgozni, hogy elköltöztél és új életet kezdtél egy távoli helyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 16:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Megbántad vagy sem, hogy így döntöttél?
2010. okt. 27. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, a családomtól költöztem jó messzire, még tiniként.

Nem bántam meg, most sokkal jobb. Néhány év után velük is rendeződött a viszonyom, nem élnék velük, de havonta-kéthavonta ha találkozunk, valóban tudok örülni nekik.

2010. okt. 27. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen. És nem bántam meg, ezzel a lépésemmel stabilizálódott jóformán az egész addigi életem. Néha tudni kell lépni..

Persze, nem a régi barátaimat " hagytam el", egy párkapcsolatról beszélek. Elköltöztem, hogy véletlenül se kelljen látnom, mert ha minden nap szembesültem volna vele, lehet most nem itt tartanék, hanem sokkal "lejjebb"

2010. okt. 27. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 20évesen döntöttem úgy,hogy új életet kezdek egy új városban.Eddig nem bántam meg,de mostanában úgy tűnik hiba volt.Ennek ellenére egy jó dolognak tartom,hogy az amber a saját lábára álljon!
2010. okt. 27. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálam 20 évesen telt be a pohár.

Elegem lett a család egyik felének a viselkedéséböl, a barátok elkoptak egy manipulatív gyökér miatt és a volt párom is porig alázott.

Az a nap volt az eddigi leg értelmesebb nap az életemben, amikor 2 börönd ruhával elindultam és új életet kezdtem.

2010. okt. 27. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen :( és nem is tudom feldolgozni ezt az egészet ami történt.. Jó lenne egy másik vűárosba költözni el mindentől,de gyáca vagyok. van egy biztos melohelyem,meg van hol laknom,és gyáva vagyok h ezt csak ugy eldobjam
2010. okt. 28. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én már többször is változtattam jó nagyot,de nem bántam meg.(lakás,munkahely,pasi,hajszin)
2010. okt. 29. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen ért már olyan stressz, de nem volt módom más helyre költözni, még is sikerült.

"Az idő a legjobb orvosság"

2010. nov. 3. 11:16
 9/9 anonim válasza:
Én sokszor fogtam már brutál módon padlót, de sajnos nem tudtam a kudarcélmény elől elmenekülni! Bár megtehettem volna! A legjobb gyógyír tabula rasa kezdeni egy új életet egy teljesen idegen helyen, akár külföldön is. Egy új helyen az embert annyi impulzus éri, hogy képtelen lesz csak a negatív eseményekre koncentrálni, ezáltal a lelki felépülés is gyorsabb és könnyebb!
2010. nov. 3. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!