Ért már akkora csalódás az életben, melyet csak úgy
tudtál feldolgozni, hogy elköltöztél és új életet
kezdtél egy távoli helyen?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 16:10
1/9 A kérdező kommentje:
Megbántad vagy sem, hogy így döntöttél?
2010. okt. 27. 16:10
2/9 anonim válasza:
Igen, a családomtól költöztem jó messzire, még tiniként.
Nem bántam meg, most sokkal jobb. Néhány év után velük is rendeződött a viszonyom, nem élnék velük, de havonta-kéthavonta ha találkozunk, valóban tudok örülni nekik.
2010. okt. 27. 16:13
3/9 anonim válasza:
Igen. És nem bántam meg, ezzel a lépésemmel stabilizálódott jóformán az egész addigi életem. Néha tudni kell lépni..
Persze, nem a régi barátaimat " hagytam el", egy párkapcsolatról beszélek. Elköltöztem, hogy véletlenül se kelljen látnom, mert ha minden nap szembesültem volna vele, lehet most nem itt tartanék, hanem sokkal "lejjebb"
2010. okt. 27. 16:16
4/9 anonim válasza:
Én 20évesen döntöttem úgy,hogy új életet kezdek egy új városban.Eddig nem bántam meg,de mostanában úgy tűnik hiba volt.Ennek ellenére egy jó dolognak tartom,hogy az amber a saját lábára álljon!
2010. okt. 27. 16:27
5/9 anonim válasza:
Nálam 20 évesen telt be a pohár.
Elegem lett a család egyik felének a viselkedéséböl, a barátok elkoptak egy manipulatív gyökér miatt és a volt párom is porig alázott.
Az a nap volt az eddigi leg értelmesebb nap az életemben, amikor 2 börönd ruhával elindultam és új életet kezdtem.
2010. okt. 27. 22:10
6/9 anonim válasza:
Igen :( és nem is tudom feldolgozni ezt az egészet ami történt.. Jó lenne egy másik vűárosba költözni el mindentől,de gyáca vagyok. van egy biztos melohelyem,meg van hol laknom,és gyáva vagyok h ezt csak ugy eldobjam
2010. okt. 28. 15:26
7/9 anonim válasza:
Én már többször is változtattam jó nagyot,de nem bántam meg.(lakás,munkahely,pasi,hajszin)
2010. okt. 29. 11:10
8/9 anonim válasza:
Igen ért már olyan stressz, de nem volt módom más helyre költözni, még is sikerült.
"Az idő a legjobb orvosság"
2010. nov. 3. 11:16
9/9 anonim válasza:
Én sokszor fogtam már brutál módon padlót, de sajnos nem tudtam a kudarcélmény elől elmenekülni! Bár megtehettem volna! A legjobb gyógyír tabula rasa kezdeni egy új életet egy teljesen idegen helyen, akár külföldön is. Egy új helyen az embert annyi impulzus éri, hogy képtelen lesz csak a negatív eseményekre koncentrálni, ezáltal a lelki felépülés is gyorsabb és könnyebb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!