Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért titkolja gyerekét és új...

Miért titkolja gyerekét és új kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Egyik kollégám 3 éve elvált. Azóta voltak rövidebb kapcsolatai, de mindig mesélt róluk pár szót. Másfél éve egy csaj megfogta egy gyerekkel (nem szedte be a tablettát, teherbe esett és addig eltűnt amíg nem lett elég nagy a magzat). Az iwiw-en ezalatt úgy jelölte be magát, hogy elvált. Egyik nap kérdeztem tőle, hogy mi a helyzet a csajok terén, és gyorsan elterelte a szót (már sokadszorra). Mástól tudom (biztosan), hogy a csajjal él és megvan a baba meg minden, de senkinek nem beszélt róla itt a munkahelyén. Régebben sok mindent megbeszéltünk, de ezt a dolgot nagyon titkolja előlem. Mi lehet az oka? Kérdezzek rá, vagy inkább hagyjam?
2010. okt. 27. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

11:07. Milyen másnak a nyomorát? Egy gyerek nyomor? Ha nekem egy nő annyira visszataszító, hogy semmilyen körülmények között soha nem akarnék tőle gyereket, akkor le sem fekszem vele. Különben is nem említettem semmi személyeset (név, munkahely, lakcím, vagy bármi). De mivel jóban vagyunk, próbálnám a helyzetet valahogy normálisan kezelni.

15:13 Ismét köszi. Tényleg ez lenne a legmegfelelőbb. Te vagy az összes válaszoló közül az egyetlen aki megérti, hogy ez az egész miért probléma (még ha nem is olyan nagy) nekem is.

2010. okt. 28. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg egész másként gondolom. Azt valóban jól látod, hogy semmiképp nem élne a nővel, ha valóban "megfogta" volna. Szerintem meg az egészről hazudott ez a hapsi, valószínű, hogy a baba anyja hanyattesne, ha meghallaná, hogy mivel sajnáltatta magát a kedves "párja". Előtted meg ciki neki a téma, nehogy megkérdezd, hogyhogy mégis vele él. Csak egyre figyelj, aki ilyen témában hazudik, az az élet minden területén hazudik. Mondom, szerintem.
2010. okt. 30. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Kiváncsi fáncsi, a saját dolgodal törödj.
2010. okt. 31. 09:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó!!!!!!! Akkor nézz végig minden kérdést, és mindenre válaszold ezt ha ennyire "segítőkész" vagy. Kívánom, hogy kerülj ilyen helyzetbe és akkor már neked sem lessz olyan nagy a mellény!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 31. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!