Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy a család/barátok leszólták az álmotokat és emiatt elment a kedvetek tőle?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta légiutaskisérő akarok lenni, imádom a repülőket és szeetek emberekkel foglalkozni. Ezt soha senkinek sem mondtam el ezelött, titokban elmentem egy nyilt napra és be is kerültem.

Annyira de annyira boldog és büszke voltam magamra, de amikor a családtagjaimnak/ barátaimnak elmondtam, ilyen fancsali kiábrándult fejjel kérdeztek vissza:

- ez az álmod? Ezt akarod csinálni? Hát te tudod… inkább próbálj meg mást… hát ha neked ez jó…….

2 hét múlva kezdődne a képzés, és már nincs is kedvem menni. Olyan mintha mindenki lenézne emiatt, nagyon rossz érzés.

Az a legrosszabb, hogy olyan, mintha a szenvedélyemet veszítettem volna el. Azelött bújtam a repülős könyveket meg ilyen műsorokat/videókat néztem állandóan,

most már csak keserűség van bennem…

ápr. 9. 06:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

30 - a közlekedésben a legkisebb az esélye, hogy repülőúton hal meg valaki. Közúton, autóban sokkal nagyobb rá az esély.

Kérdező, nem tudom ki mondta, de értsd jól: ha minden kutyával, amelyik megugatott az utamon, leálltam volna, soem értem volna végig az úton.

Magyarul, a Te életed, a Te célod, ezt el kell fogadni mindenkinek, a családodnak is, károgókkal pedig nem foglalkozni. Ne veszítsd el a motivációd! Értesd meg velük, hogy Téged ez tesz boldoggá, ne akarják, hogy boldogtalan légy és egész életedben az elszalasztott lehetőség miatt bánkódj.

ápr. 9. 14:49
 32/35 anonim ***** válasza:
67%
Állandóan. Magasról szrom le. :D
ápr. 9. 16:28
 33/35 anonim ***** válasza:
milyen nyelveken beszélsz folyékonyan?
ápr. 9. 21:10
 34/35 anonim ***** válasza:

Nyilván jól beszél angolul, ugyanis maga az egész felvételi procedúra angolul zajlik. Nem is értem, miért kérdezik ezt annyian. Itt egyértelmű.

Kérdező, te meg nem foglalkozz senkivel, nagyon ügyes vagy, hogyha felvettek a képzésre.

Érthető, hogy elment a kedved ilyen reakciókat hallva, de szólj vissza:" -igen, ezt akarom csinálni, mert ez tetszik. Az én életem. Ha meg mégsem jön be, akkor majd tanulok mást"

És jöjjön vissza a kedved, ha eddig szeretted a repülős témákat, csak nem utáltad meg egyik napról a másikra.

ápr. 10. 13:55
 35/35 anonim ***** válasza:

Engem sikerült lebeszélni az álmomról, hasonló reakciókat kaptam... 18 évesen.

Csakhogy aztán eltelt egy pár év, és újra elindultam az álmaim után. Igaz, pár év késéssel, de végül is elértem a célomat, és megtanultam, hogy ne befolyásoljon senki, mert az én életem, az én utam.

ápr. 10. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!