Volt már veletek olyan, hogy a család/barátok leszólták az álmotokat és emiatt elment a kedvetek tőle?
Gyerekkorom óta légiutaskisérő akarok lenni, imádom a repülőket és szeetek emberekkel foglalkozni. Ezt soha senkinek sem mondtam el ezelött, titokban elmentem egy nyilt napra és be is kerültem.
Annyira de annyira boldog és büszke voltam magamra, de amikor a családtagjaimnak/ barátaimnak elmondtam, ilyen fancsali kiábrándult fejjel kérdeztek vissza:
- ez az álmod? Ezt akarod csinálni? Hát te tudod… inkább próbálj meg mást… hát ha neked ez jó…….
2 hét múlva kezdődne a képzés, és már nincs is kedvem menni. Olyan mintha mindenki lenézne emiatt, nagyon rossz érzés.
Az a legrosszabb, hogy olyan, mintha a szenvedélyemet veszítettem volna el. Azelött bújtam a repülős könyveket meg ilyen műsorokat/videókat néztem állandóan,
most már csak keserűség van bennem…
#20 Köszönöm, hogy ilyen remek ember vagy, és ilyen nagy szívvel viseled a gondjukat a betegeknek ♥ Küldök egy virtuális ölelést :)
Rengeteget számít az, hogy hogyan viszonyul az ápolónő a páciensekhez, sajnos találkoztunk már az ellentéttel is :(
21: Nincs mit köszönni, ez számomra természetes. Sajnos tényleg bőven vannak olyanok a szakmánkban akik egyáltalán nem valók még egészséges emberek közelébe sem, de hát..
Estig tudnék mesélni a két végletről amiket megtapasztaltam.
Én mindegyik ápoltamra szeretettel gondolok vissza, pedig volt jó pár “nehéz eset” akiktől kikészült a fél osztály, de azt kell, hogy mondjam megértem. Valószínűleg az ő helyzetében, az ő fájdalmait átélve én sem lettem volna 110% vattacukor és csillámpor. Az esetek többségében persze amint helyre jöttek a stílusuk is merőben megváltozott (jó irányban) :)
Őszintén szólva, engem mások véleménye ilyesmiben sosem befolyásolt, ha téged igen, akkor annyira azért mégse volt nagy álmod.
Mondjuk ezt az irigykedös szöveget nem értem itt a kommentekben, szerintem nem irigy a családja, a légiutaskisérő pont nem egy olyan munka, amire hú, de irigykedni szoktak, én pl. biztos nem lennék az, más dolog, hogy nem is szoktam elmondani a véleményem ilyenek kapcsán, a családban is vannak pályaválasztás előtt álló gyerekek, nem mondok semmit nekik, mert az ő dolguk. Ha az én gyerekm lenne, lehet elmondanám az aggályaimat, de ennyi.
Bármilyen munkahelyen meg lehet halni. Még itt az irodában is megcsaphat az áram.
Nagyobb eséllyel csapja el a kérdezőt egy autó, minthogy lezuhanjon egy repülő, amin dolgozik.
Ennyi erővel a lakást se hagyjam el? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!