Vajon miért ilyenek? Lehet soha nem is volt jó a kapcsolatunk?
Hosszú évek óta, lombik után végre sikerült a baba. Mikor bejelentettük a sógornőmnek és a tesómnak, mintha depresszióba estek volna, a tesóm nem gratulált. A sógornőm első kérdése meg az volt, természetes úton e, mikor tudta, hogy meddőségibe járunk.
Igazàból azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk. Összejàrunk.
Nektek mi a véleményetek? Nem akarok ezzel sokat foglalkozni, csak érdekel kívűl állók vèlemènye.
5
Persze igazad van. Csak az ember a szomszédjának, munkatársának is gratulál, örül.
Itt meg elvileg jó testvéri kapcsolat van és ennyi sem. Nekem fura.
Most nem azért, de én szinte ugyanannyira örülök a barátnőm terhességének, mint az enyémnek..és ez fordítva is így van. Szóval az nem releváns, hogy a gyerek csak a szülők öröme.
Szerintem csak bunkók és azt hitték nektek már úgyse jön össze a baba soha. Én szeretettel gratulálok és jó babavárást kívánok!
(Mi is most várjuk a második babánkat. 😊)
Valszeg arra gondoltak, mennyire fogja ez befolyásolni az ő életüket is:
pl. kell-e majd segíteni, ahogy te tetted amikor az övék kicsi volt, vagy az összejárás marad-e úgy, ahogy eddig volt. Nem az övék lesz az egyetlen, a kicsire majd több figyelem, szeretet jut, ilyesmi. Szerintem meglepődtek, "lelombozódtak" a várható változástól. Te meg szeretted volna megosztani az örömödet, ezért esett rosszul.
Van aki babonából nem gratulál ilyenkor még...erre is gondolhatsz.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!