Gyakori hogy a kisgyerekes szülők és nagymamák féltékenyek arra ha mást is szeret a gyerek?
Nem tudom, en a vilag legjobb dolganak tartom, hogy ra tudom bizni a gyereket a nagyszulokre es van egy kis szabadidonk a ferjemmel ilyenkor :D
En felolem a szomszed mariska is vigyazhatna ra, ha a gyerek szereti es megbizhato. Nyilvan olyan szemelyre sose hagynam, aki nem alkalmas ra.
Szerintem veletek van valami gondjuk. Hogy ez jogos-e vagy sem, azt mi nem tudjuk megitelni.
Van ilyen a mi családunkban is :)
Nagymama nem, de anyuka igen. Látszik rajta, hogy megőrül, hogy a gyerek szeret engem, örül nekem. Amióta nagyobb, azóta meg az, hogy a gyerek rám hallgat, nekem jobban szót fogad.
Ami nagyon gáz, hogy sokszor le is beszéli a gyereket arról, amit velem beszélt meg, akkor is, ha a gyereknek az lenne a jó. Csak azért, hogy neki legyen igaza.
De máshol is láttam ilyet. Általában azok a nők ilyenek, akiknek nulla életük van.
"Gyakori hogy ...? A családunkban az összes kisgyerekes szülőn észrevettem ezt"
Akkor nálatok gyakori. Hogy ehhez képest más családokban hogy van, rajtatok nem segít...
Nem.
Örülnek, ha lesz egy kis szabadidejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!