Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » T.i nem utáljátok azt amikor...

T.i nem utáljátok azt amikor kaptok valami nagyobb ajándékot és az egész család bámul rátok és várja a reakciótok?

Figyelt kérdés
Most akármiről van szó, oké megnézed örülsz neki meg köszönöd és néznek várják a reakciót, mondják próbáld ki ha olyan stb stb. Szerintem igazán kellemetlen, nem?
márc. 26. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez a kérdés az, ami igazán kellemetlen...
márc. 26. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk ritka nagy taplóság nem reagálni az ajándékra, szomorú, hogy magadtól nem jut eszedbe.
márc. 27. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:
19%

Reagál, csak az ajándékozó többet vár el. Anyám is olyan hogy ha ő süt vagy vesz valamit 100x elmondja dicséri, ha egyszer vagy 2x köszöni meg az ember olyan mintha nem lenne elég nrki..aki nem talalkozott ilyen emberrel, nem tudja milyen.

Vesz valamit, ami jobb esetben hasznos, de vagy 100x meg kell köszönni, meg áradozni róla..fárasztó.

márc. 27. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem az nem kapjon többé semmilyen ajándékot, aki nem tud eléggé lelkesedni érte és akkor a probléma meg is van oldva. :D
márc. 28. 21:52
 15/15 anonim ***** válasza:
17%
14 ertsd már meg hogy vsn olyan ember akinek ha egesz nap vigyorogva köszöngeted akkor sem elegedett..
márc. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!