Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted durva ez tőlem?

Szerinted durva ez tőlem?

Figyelt kérdés
csak a szüleim, és nagyszüleim érdekelnek, és a testvérem. Engem nem érdekel pl a nagyszüleim testvére, S annak gyerekei..
2024. márc. 22. 06:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem durva. Amúgy engem sem érdekelnek apám testvérei (főleg egyik öccsének van idióta családja, négyszer nősült, és ott aztán van minden kesze-kuszaság). Anyám persze telefonon ontja róluk a pletykákat (van ott minden), egyszer kérdeztem, hogy mi a faxért foglalkozik velük, egyáltalán miért hívja őket fel kéthetente (apu már rég meghalt). Válasz: Hát mert a sógorom és a sógornőm.

Ja, oké!

2024. márc. 22. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem a legtöbb embert nem érdekli a tágabb családja, sőt azt se tudja mi fán terem az anyja húgának férjének a gyereke...
2024. márc. 22. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne? Csak arabéknál dívi a kötelező jópofizás az ötödági rokonnal is...
2024. márc. 24. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!