első 1 évben hétköznap mindig 1-2 óra együtt,hétvégén végig együtt
utána hétvége teljes plussz hétköznap 2-3 nap aludt nálam...utána meg célszerűbb volt ideköltöznie:D
nem vagyok hive a "ha keveset lát nem un meg" elvnek...
voltunk már 3 hétig napi 24 órát együtt,10 percet nem voltunk ugy hogy nincs téma...
2010. okt. 25. 21:10
12/28 anonim válasza:
én egy kapcsdolat elején szeretek minnél több időt tölteni másikkal,nekem kevés lenne a heti 1 tali
2010. okt. 25. 21:11
13/28 anonim válasza:
Minden nap, de legalább kétnaponta. Több, mint négy éve össze vagyunk nőve, immár hivatalosan is.
2010. okt. 25. 21:17
14/28 anonim válasza:
Az elején is napi szinten találkoztunk ahogy volt időnk.Ez most sem változott.
2010. okt. 25. 21:17
15/28 A kérdező kommentje:
Mi 9 napja vagunk együtt, és 2 naponta találkozunk, de olyan mintha már hetek óta együtt lennénk.. :) Tegnap mutattam be itthon, erre se volt példa eddig, hogy ilyen hamar, de most azt hiszem végre szerelmes vagyok! :))
2010. okt. 25. 21:18
16/28 anonim válasza:
Mivel kollégák voltunk mindennap.Majd 1 hónap együtt járás után össze is házasodtunk,így mondhatom azt,hogy a kezdettől fogva éjjel-nappal együtt voltunk/vagyunk..
2010. okt. 25. 21:35
17/28 anonim válasza:
a sok mákos :(
2010. okt. 25. 21:39
18/28 anonim válasza:
Barátnőm állandóan össze volt ragadva a pasijával. Ma már örül, ha van egy kis nyugta tőle. Asszem, 2 éve vannak együtt.
2010. okt. 25. 21:52
19/28 anonim válasza:
mi nagyon közel laktunk és minden nap találkoztunk legalább pár órára a kapcsolatunk elejétől kezdve. Azóta már együtt élünk, eljegyzett,most leszünk 3éve együtt és egyáltalán nem untuk meg egymást. Most is hiányzik,amikor épp nincs velem. Ja ráadásul amióta együtt vagyunk csak 2x volt olyan h 3 napig nem találkoztunk (külföldre kellett mennie) és az nagyon rossz volt (tudom másnak természetes,de én nagyon szenvedtem)
Az előző párommal csak 7végente találkoztunk és mégis vége lett,szóval az se garancia...
2010. okt. 25. 22:00
20/28 anonim válasza:
Minden nap és az első perctől kezdve együtt aludtunk mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!