Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szeretném kiönteni a...

Csak szeretném kiönteni a lelkem (? ) (lent) Vélemények is jöhetnek!

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, ha nem érdekel akkor ne olvasd el.:D

Csak szeretném kiönteni a lelkem, és véleményeket is várok!:)

Tehát az van, hogy fülig szerelmes vagyok egy srácba. Én is tetszek neki, be is vallotta. De mikor kérdezte, hogy én mit érzek csak annyit mondtam neki, hogy helyes, de semmi több.. De rájöttem, hogy nagyon szeretem, és mindennél fontosabb nekem.

Régebben számot is cseréltünk, amikor csak alkalma volt rá a srácnak odajött, dumálgattunk, minden nap rámírt msn-en, de én hülye, tök kimért voltam vele, és próbáltam úgy viszonyulni hozzá, mint egy haverhoz, mert nem szerettem volna, ha megtudja, hogy tetszik nekem. És itt rontottam el mindent.

Egyre kevesebbet írt rám, most ott tartunk, hogy msn-en egyáltalán nem is beszélünk, mert nem ír rám, én meg elég nyuszi vagyok. De attól élőbe még mindig odajön, mikor beszélgetünk tényleg figyel rám, nagyon aranyos, meg minden, de nem érzem azt, hogy olyan lenne mint régen.

És ez nagyon fáj. De féltem, és félek ráírni, nehogy nyomulásnak vegye, vagy hülyének nézzen. Nem szeretnék besülni.

De most döntöttem:

Lesz*rom, hogyha hülyének fog nézni, akkor is ráírok, és ha kijön rá a lépés(de csak akkor) elmondom neki, hogy mit érzek. Belefáradtam, hogy távol tartsam magam tőle.

Vélemény?:D

Szerintetek ebből lehet még valami, vagy már nem?

Esetleg, ha van kedved beszélni velem, esetleg lelkizni, azt is szivesen veszem. :))))

14/L

2010. okt. 25. 20:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

köszönöm :))

mondom, már sokat beszéltünk élőben is, mivel szinte minden hétvégén megyek mamához :DD

Amúgy már július óta ismerjük egymást, de így közelebbi viszonyba szeptember óta vagyunk.

Az pedig tök jó ötlet, hogy valamiben a segítségét kérem :))

Lehet hogy kitalálok valamit, nem tudom még :D

2010. okt. 26. 14:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Na történt valami?
2010. okt. 28. 08:21
 23/23 A kérdező kommentje:

Hát, beszéltünk msnen, de nagyon más volt, mint régen. :((

tehát csak marad szerintem a haverság. Bár, ha majd valamikor összefutunk akkor elválik, hogy lesz-e valami :D

2010. okt. 28. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!