Párom testvérének a lánya rendészeti szakközépiskolába készül felvételizni, viszont én évekkel ezelőtt sajnos börtönben voltam csalás miatt. Ez problémát jelenthet neki?
Figyelt kérdés
márc. 12. 09:42
1/12 anonim válasza:
Nem.
rendőr imerős tesója most szabadult...
2/12 anonim válasza:
Te a valakinek a macskájának a kutyájànak az ismerőse vagy.
Te neked jelentene gondot ha rendőr szeretnél lenni. Bàrki más a környezetedben lehet ha feddhetetlen.
3/12 anonim válasza:
Meg a gyereked sem tehetne rola, hogy elitelt voltal.
1esnek: valoban nem, de ez nem magyarazat... Gondolom nem fosztanak meg az allasatol, csak mert egy csaladtag bortontoltelek.
4/12 anonim válasza:
3, akkor lett rendőr, amikor a tesó már ült...
5/12 anonim válasza:
Még rokoni kapcsolat sincs köztetek, ez kb sehol nem jelentene problémát.
6/12 anonim válasza:
Ennyire nem nézik.
Nekem nevelőapám ült (akkor már 20 éve), engem amiatt nem vettek fel.
Nálam azokat nézték, akikkel egy háztartásban éltem. (anya, nevelőapám, illetve iker ház, másik felébe nagyszülők, őket is)
8/12 anonim válasza:
6-os nem amiatt nem vettek fel :D, főleg mivel a nevelőapádhoz vérségileg semmi közöd.
9/12 anonim válasza:
8!
Csak tudom :D
Nem vér rokonom, de nem is csak a vérrokonokat nézik/nézték...
Mint írtam, az 1 háztartásban élőket vizsgálják át.
10/12 anonim válasza:
Ezt a rendőrségtől kellene megkérdezni. Szerintem közeli rokon esetén jelenthet problémát. Ugyanis azzal is számolnak, hogy bűnbandák úgy épülhetnek be a rendőrség kötelékébe, hogy egy családtagot kitaníttatnak rendőrnek, aki majd súg nekik és fedezi őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!