Miért ennyire fontos az idősebb generációnak a vérvonal továbbvitele?
hollófernyiges, ja, bár szerintem ez önbecsapás valahol.
Nincs arra garancia, hogy a gyerekkel, unokával jó a viszony, vagy, hogy hasonlít rád.
Én pl húsz év nem beszéltem a nagymamámmal, és a képek alapján sem én, sem a három tesóm nem olyan mint ő. Hála az Istennek, mert borzalmas emberek, a nagyama is, meg a férfje is.
Ha azt akarod, hogy emlékezzenek rád, jótékonykodni, kutatni, másoknak segíteni sokkal inkább módja annak hogy nyomot hagyj a világban.
(Csak ehhez rendszeresen oda kell tennie magát az embernek, nem csak várni hogy mit dob a gép)
"Ennyire ne feltsd már a hedonista, 'csak úgy élek bele a világba.'életmódodat."
Nem érdekel, de ott ítélkezel, ahogy csak tudsz.
"41: Egyáltalán, élnek még a nagyszüleid? 20 év azért elég sok idő unoka-nagyszulo relációban."
Igen, élnek.
Szélsőjobbosok, nagyon tekintélyelvűen állnak a gyerekekhez, és mivel én lánynak születtem, a 4 napos nyaralásom abból állt náluk, hogy egész nap takarítottam a mamával, amíg a papa ült a tévénél és szidalmazott.
Ebben a kontextusban gondolom érted, hogy HAT évesen döntöttem el, hogy soha többet nem szeretném őket látni. Add össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!