Mi a véleményetek a Hunor névről?
Figyelt kérdés
A feleségem terhes a 2. fiunkkal. Ő a Hunor nevet szeretné neki adni de ez még nem végleges mert én nem vagyok oda érte. Már többen is kérdezték h milesz a neve és amikor mondta akkor páran húzogatták a szájukat. A vezetéknév Hoffmann.2010. okt. 25. 16:47
21/40 anonim válasza:
Én meg önmagában a becézéstől dobom az agyamat a sarokba. Miért kell becézni? A Hunor önmagában is elég rövid! Hunor, kész. Szép amúgy.
22/40 anonim válasza:
Szerintem legyen György.Jól is hangzik hogy Hoffmann György.Tekintélyt parancsoló keresztnév.
23/40 anonim válasza:
szerintem a Péter hangzana jól neki!
Hoffmann Péter
24/40 anonim válasza:
Szerintem jobban hangzana hozzá egy átlagos név, pl: Bence, Balázs, Péter, Gergő és ezek szerintem elég fiatalosak is és lehet, h sok van belőlük, de jobb, mint egy csúnya hangzású névvel kitűnni. De ez csak az én véleményem, sosem szerettem az ilyen régi magyar neveket, inkább maradok az átlagos Bence, Ákos, Máté stb-nél:) 18/L
25/40 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik a Hoffmann Hunor :)
26/40 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik.
Van Hunyor pulykamell sonka (mézes pácban). Na az jut róla eszembe.
27/40 anonim válasza:
Nekem tetszik a Hunor név, de a Hoffmann-nal együtt nem jön be.
Hoffmann Máté
Hoffmann Gábor
Hoffmann Márton
Hoffmann Zalán
Hoffmann Zoltán
Hoffmann Barnabás
Hoffmann Lázár
Hoffmann Ádám
28/40 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a név, bár a Ti vezetéknevetekkel egy kicsit furcsán hangzana :)
29/40 A kérdező kommentje:
a Zalán jobb mint a Hunor
2010. okt. 25. 20:34
30/40 anonim válasza:
Szerintem szép név, de nekem most az jutott eszembe, hogy politikai viccet is csinálhatnak belőle, ami eléggé ízléstelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!