Milyen egy átlagos magyar család? És ezt hogy írjam le angolul?
Értem,szomorú ezt olvasni,hát még benne élni aki érintett ebben!De sztem a kakiban ülés és a struccpolitika mögött az van,hogy félnek segitséget kérni,mert félnek a férj retorziójától és ezért inkább tűrnek,amig birják cérnával...
Bár mostmár van a távoltartási végzés is a rendőrség kezében,de sztem sokan ezt is félik meglépni,az esetleges következmények miatt,hogy ez csak olaj a tűzre!Azért ehez kellhet egy jó adag lelkierő,hogy tiszteségessen eltud végezni a munkádat!Remélem azért ha az ország helyzete jobb irányba fordul egyre kevesebb munkád lesz és nem rossz akaratból fogalmaztam igy,csak abban bizok,hogy a családon belüli bántalamazás tendenciája csökkeni fog!!
Megszünni soha nem fog,ez tény...
Az egy dolog, de azért ilyet állítani, hogy 89% csonka a maradék meg a csak a gyerek miatt van együtt.
Én ezt halál komolyan javaslom, hogy valamit kezdj a szemléleteddel, én másban dolgozok, de nekünk külön oktatták, hogy mire kell figyelni, milyen paranoiáink alakulhatnak ki munka közben, szerintem nálad is kezdődik valami hasonló, hogy teljesen abban a tévképzetben élsz, hogy csak ez van. Persze, hogy mindennap ezt látod, hát ez a munkád! De az nem azt jelenti, hogy százból nyolcvankilencben már nincsenek együtt a többi tizenegyben is csak a gyerek miatt és verik egymást meg alkoholisták. Neked nincsenek normális barátaid vagy ilyemi?
A normális családkép annó:_Anyuka apuka közös,gyerekek.
Most meg apuka anyuka közös gyerekek ,majd szétmenés és új nő gyerekei,uj pasi kisfia,balkézről pár féltesóka,de ez rohadtul nem normális családkép...Ezt is a csonka családdokhoz sorolnám...De tényleg jóéjt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!