Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy átlagos magyar...

Milyen egy átlagos magyar család? És ezt hogy írjam le angolul?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 16:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Értem,szomorú ezt olvasni,hát még benne élni aki érintett ebben!De sztem a kakiban ülés és a struccpolitika mögött az van,hogy félnek segitséget kérni,mert félnek a férj retorziójától és ezért inkább tűrnek,amig birják cérnával...

Bár mostmár van a távoltartási végzés is a rendőrség kezében,de sztem sokan ezt is félik meglépni,az esetleges következmények miatt,hogy ez csak olaj a tűzre!Azért ehez kellhet egy jó adag lelkierő,hogy tiszteségessen eltud végezni a munkádat!Remélem azért ha az ország helyzete jobb irányba fordul egyre kevesebb munkád lesz és nem rossz akaratból fogalmaztam igy,csak abban bizok,hogy a családon belüli bántalamazás tendenciája csökkeni fog!!

Megszünni soha nem fog,ez tény...

2010. okt. 25. 22:40
 32/42 anonim ***** válasza:
Igen félnek,mert akkor nagyobb verés jön.Amúgy a távolságtartási izé egy dolog leirák a törvényben papirra betük halmazával ,hogy x y-hoz nem mehet x métern belül,de ha mégis ,felolvashatja neki a paragrafust,vagy hozzá vághatja a távoltartói végzéses cetlit...
2010. okt. 25. 22:43
 33/42 anonim ***** válasza:
Köszi nem értem félre én is örülnék,most is örülnék ha csak heti egy ügy lenne,de sajnos naponta több van,és ez csak nő a statisztika és saját tapasztalataink szerint is,de legyen igazad...Lelkierő,akaraterő,az van,de kell is,és nem szabad hazavinni mert akkor begolyózol,otthon ki kell zárni a munkát és másra összpontosítani,feltöltődni,erőt gyűjteni másnapra,csak rohadt nehéz,mikor kisbabát bántanak pl,mert nem tudnak tőle tv nézni kedves szülei...Lehet gonosznak fogok tűnni de az ilyeneket meddővé tetetném,Nagybátyám szülés nőgyógyász és altató,inztenzíves terápiás szaorvos,ő szokta mondani,hohy néhány nőnél bizony abortusz kelett volna,mert alkalmatlanok gyerek nevélésrere,mert magukról se tudnak gondoskodni,és alkalmatlanok társas kapcsolatok fenntartására...ÁÁÁÁ,most legalább kiírtam magamból ezt a sok szörnyűséget...köszönöm a beszélgetrést,szép álmokat...
2010. okt. 25. 22:50
 34/42 anonim ***** válasza:
Azért azért mert ezzel foglalkozol nem épp szép azt mondani, hogy ez az átlag. Ez olyan, mintha a válóperes ügyvéd azt mondaná, hogy mindneki válik, az éttermi szakács meg azt, hogy mindneki étterembe jár vacsorázni.
2010. okt. 25. 22:51
 35/42 anonim ***** válasza:
A magyar családok 89% csonka család, a maradék meg a gyerek miatt nem válik...
2010. okt. 25. 22:53
 36/42 anonim ***** válasza:
De lehet azért mondom mert ebben élek,mozgok,szakmai ártalom...
2010. okt. 25. 22:55
 37/42 anonim ***** válasza:
A családok 89%a csonka család. Te azért linkelj már be valami hivatalos statisztikát, mert ezt baromi nehéz elhinni. Lehet vaksi vagyok, vagy valami elvarázsolt helyen élek, de az én ismeretségi körömben mindössze két csonka család van, a nem tudom én hány közül.
2010. okt. 25. 23:05
 38/42 anonim ***** válasza:
Az iskolákban,egyre több az egyedül álló anya gyereke,vagy akit apuka nevel,mert anyuka lelécelt,vagy akit elhagynak terhesen,mert már felekősség nagy,vagy csak együtt élnek,de mindkét félnek szeretője van,a gyerekek meg ebbe a légkörbe élnek,és van ahol még az edények is közlekednek sajnos,mert szülők folyton frusztráltak...Jó sajnos én évek óta ilyen közegben mozgok ezt látom nap,mint nap,meg durvábbakat is sajnos...Lehet ezért vagyok,ilyen rossz véleménnyel a helyzetről...Most viszont megyek aludni,mert lefáradtam...Jóéjszakát nektek.
2010. okt. 25. 23:12
 39/42 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, de azért ilyet állítani, hogy 89% csonka a maradék meg a csak a gyerek miatt van együtt.

Én ezt halál komolyan javaslom, hogy valamit kezdj a szemléleteddel, én másban dolgozok, de nekünk külön oktatták, hogy mire kell figyelni, milyen paranoiáink alakulhatnak ki munka közben, szerintem nálad is kezdődik valami hasonló, hogy teljesen abban a tévképzetben élsz, hogy csak ez van. Persze, hogy mindennap ezt látod, hát ez a munkád! De az nem azt jelenti, hogy százból nyolcvankilencben már nincsenek együtt a többi tizenegyben is csak a gyerek miatt és verik egymást meg alkoholisták. Neked nincsenek normális barátaid vagy ilyemi?

2010. okt. 25. 23:16
 40/42 anonim ***** válasza:

A normális családkép annó:_Anyuka apuka közös,gyerekek.

Most meg apuka anyuka közös gyerekek ,majd szétmenés és új nő gyerekei,uj pasi kisfia,balkézről pár féltesóka,de ez rohadtul nem normális családkép...Ezt is a csonka családdokhoz sorolnám...De tényleg jóéjt...

2010. okt. 25. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!