Milyen egy átlagos magyar család? És ezt hogy írjam le angolul?
off: 16:28, lehet, hogy te 300 négyzetméteres kacsalábonforgó villában élsz, de a 60 nm az sztem itthon az átlaghoz képet egyáltalán nem kicsi. és nem értem, hogy ettől most mért vagy arc, de mindegy, szokott ez így lenni velem.
bocsi, hogy a kérdéshez nem tudok már újat írni. esetleg étkezésről írhatnál, hogy sokaknak vasárnap = húsleves, rántott hús, meg ilyenek.
16:34!!!
16:28 azért írta ezt,mert egy magyar átlagos családról nem lehet egy értelmes,iskolába bevihető fogalmazást írni.Gondolj bele,hogyan hangzana:
Egy normális családban átlagban két gyermek születik.Hiába szeretnétek harmadikat,sajnos nincs pénz a normális eltartáshoz.Vagy: Az anya egész nap dolgozik,a gyerek suli helyett elmegy a plázába.Az apa reggel elmegy otthonról "dolgozni" és este tér haza részegen a kocsmából,majd a nagymama panaszkodik hogy ellopták a pénzét a "c..ok.."
18/L
"akkor bocsi. 16:36 vagyok."
Ilyen nem is volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!