Tőled kértek már bocsánatot a szüleid,ha ők bántottak meg?
ma 14:36
:DD Vicces vagy,de nem rólam van szó.Amúgy igen kértem tőlük bocsánatot,annak ellenére,hogy nem ezt láttam tőlük.De hogy tovább menjek,nem csak tőlük, a páromtól és idegenektől is bocsánatot kérek,ha úgy érzem,hogy bocsánatot kell kérnem.
Tőlem soha. És a féltesóm is ilyen lett, most már jó ideje nem vagyunk beszélőviszonyban, ő bántott meg engem, de eszébe sem jut a bocsánatkérés.
Én a gyerekeimtől már sokszor kértem bocsánatot (gyerekkorukban és már felnőttként is), ha netán elviselhetetlenül viselkedtem valami probléma miatt és rajtuk csattant az ostor. Eddig ők is ilyenek, remélem nem is fognak megváltozni.
Soha, sőt, mindig úgy alakították, hogy én legyek a szmét szar, ők tökéletesek...
Ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, makacsok, nekik van igazuk (akkor is, ha nem) - van olyan családtagunk, akivel 5 éve nem beszélnek, mert "szerintük" megbántotta őket (ez nem igaz, csak semmi önkritikájuk).
Nem érdekel, én megtanultam mástól bocsánatot kérni - mert ők csak azt tanították, hogy minden szron sértődni kell és verni a sggedet a földhöz -, ők meg élnek, ahogy gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!