T.i hogy vetkőztétek le magatokról a szigorú és toxikus szülők által okozott kárt?
Teljesen sehogy.
Pszichológus és költözés segített, de amikor hazalátogatok évi 2x - nem is kimondottan a szülőkhöz - mindig görcsben a gyomrom, hogy őket is látnom kell, mert "ott lesznek".
Pedig már jóideje nem élek otthon, és elég sok éven át jártam szakemberhez, aki rengeteget segített, de nem számoltunk fel mindent, mert olyan mély sérelmek.
És persze végigkísér a semmire nem viszed, balfék vagy, párod sem lesz, kövér vagy, stb.
10 éven át voltam étkezési zavaros, mert anyám pl a súlyommal piszkált állandóan, a kinézetemen rugózott, kövérnek, életképtelennek nevezett és sorolhatnám.
Máig nem merek alakot kiemelő ruhát viselni, bikinit, vagy semmit, ami szűkebb, mert azt hallgattam éveken át, hogy az 55 kilóval dagadt vagyok (a magasságomhoz egyáltalán nem, amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!