Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak miért sokkal könnyebb...

Másoknak miért sokkal könnyebb az élete?

Figyelt kérdés

Én világ életemben, már gyerekkoromtól kezdve a stresszből állok ki. Régen féltem iskolába járni, mert ki voltam közösítve. A többiek folyamatosan kigúnyoltak, és pont ezeknek a gúnyolódó osztálytársaknak van sikeres életük, míg nekem meg nincs. Nagyon rosszul esett, hogy sokszor voltam egyedül, egyedül ültem, velem nem akart barátkozni sose senki.

Az egyik volt osztálytársamnak is gazdagok a szülei, már párja volt a 20-as évei elejétől, és feleségül is kérték.

A gimiben volt egy "barátnőm", de ő is kibeszélt a hátam mögött, és már rögtön mikor jobbakkal barátkozott, mint én, akkor ott hagyott. Ennek a volt barátnőnek is sokkal jobb élete van, mint nekem. Jó munkája van, a pasija pár hónapon belül megkérték a kezét, és látszólag jó házasságban él. Míg nekem meg semmi sem sikerül. Nekem meg még egy jó munka se jön össze, ezeknek az embereknek meg semmiért se kell szenvedniük.

2024. febr. 9. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne mások életén keresztül, vagy mások külvilágnak mutatott életén keresztül ítéld meg a sajátod. Nem ez a boldogság mércéje. Honnan tudod, hogy aki boldog a párkapcsolatában nem veri meg vagy csalja meg a párja. Tudom ez szélsöséges példa, de sosem tudhatod hogy másnak mi a nyomora. Van aki meg téged irigyel, mert ő rákos, te meg nem.

Az, hogy kiközösített pár liba az iskolában az ne befolyásolja már a felnőtt életed. Engedd el. Menj el szakemebrhez, hogy tudd értékelni magad és az életed. Ha változtatni akarsz változtass, de ne mások életét irigyeld. Mert aníg irigykedsz és dagonyázol a sárban az élet elszáll melletted. Az élet nem tökéletes. Mindig lesz pofára esés, de meg kell tanulni.értékelni az apró dolgokat. Élvezni az életet, mert csak egy van és nem önsajnálatban depizni másokat nézve. Menj szakemberhez. Tedd magad rendbe. Utána jobb lesz

2024. febr. 10. 07:31
 12/15 anonim ***** válasza:

"masoknak-miert-sokkal-konnyebb-az-elete"

Mindenkinek vannak képességei, lehetőségei és korlátai.

A te életed és a te feladatod és a te örömöd a tied.

2024. febr. 10. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
*tieid
2024. febr. 10. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerencsésebbek, talpraesettebbek és rátermettebbek. Ezért.
2024. febr. 11. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Kevesebb dolgot fognak fel rossznak, és inkább a jó dolgokkal foglalkoznak.
2024. febr. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!