Másoknak miért könnyebb az élete?
Introvertált és szorongó vagyok, így nekem az élet minden területe nehéz. Másoknak meg még az sem jelent gondot, hogy ha gyerekkel elválnak, újra férjhez mennek, vagy gyerekkel egyedül maradnak, mert bármi is történik, másoknak minden happy, és könnyen vesznek minden akadályt.
Én meg már azért is szorongok, ha emberek közé kell mennem, még azon is izgulok, hogy mások egy új munkahelyen is mennyire fogadnak el. De még egy boltban is elgondolkodom azon, hogy nem-e bakiztam ott valamit.
Bár van párom, de előtte a többi férfinak nem kellettem, gondolom azért, mert semmit sem érek.
Senkinek nem könnyű az élete, te senkinek nem látsz bele az életébe mélyen, csak a felszínt látod. Más az amit akár a közösségi médiában posztolnak, akár amit kimutatnak élőben. Az életben haladni kell, ha mindenki leállna úgy mint te, akkor nem haladna sehova a világ. Gyereket vállalnak, válás, új házasság? Igen, menni kell előre és élni kell.
Szerinted a válás happy?
Szerinted a gyermeknevelés problémamentes? Vagy akár a házasság? Abszolút nem. Legyél bátrabb, mozdulj ki. Az idő telik. Tedd boldoggá magad.
Fú, ettől az önsajnáltató dumától kiráz a hideg, ne haragudj!
Nem, nem könnyű mások élete sem, csak nem jönnek fel gyakorikérdésekre siránkozni. Nem tudom egyébként, hogy mit vársz az itteni válaszoktól, de a terápiát nem váltja ki egyik sem. Hajrá, menj pszichológushoz! Az ilyen problémák megoldására találták ki.
Vannak még így egy páron, nem is gondolnád hogy mennyien.
Fiatalabb és idősebb korosztályban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!