Mi ütött anyába? Miért viselkedik így az unokájával?
Van egy testvérem, másik városban laknak.
Ma jöttek látogatóba, és tesóm és apukám elmentek a temetőbe, mi pedig anya én és a tesóm kisfia itthon maradtunk.
Anya talált tesóm táskájába egy fényképet a feleségéről, és mondta a kisfiúnak hogy ki ez kurv*?a gyerek amúgy is csúnyán beszél, de most még inkább.Anyukám pedig oda ütött neki, és a kisfiú oda rúgott.Majd elkezdett zokogni.A kisfiú kiment az udvarra anya utána, én meg bent maradtam mosogatni.
Csak kiabálást hallottam, anya berángatta a gyermeket.
Nem nyugodott meghanem zokogott meg rugdosta anyát, anya pedig szabályosan elkezdte a fenekét ütni, meg a kezét.Nem tudom mi ütött belé, rászóltam hogy ezt hagyja abba ezzel nem segít semmit.
A gyerek megint kirohant.Majd anya mondta menjek ki vigasztaljam meg mire hazajön az apja.
Nagy nehezen sikerült.Már jól megvannak el is mentek anya egyik barátnőjéhez.
De félek hogyha lesz egy gyerekem nekem is, ő vele is ilyen lesz!
szerintem annyira gyűlöli a tesód élettársát (vagyis a pici anyját), hogy így jött ki rajta, csak az a baj, hogy ennek nem a gyerek előtt kellene hangot adni, pláne nem a gyerekkel agresszíven viselkedni!!!
gondolom vannak egyéb gondok, ami összegyűlt benne, és a fénykép amolyan utolsó csepp volt.
egyébként: más táskájában kotorászni??? :(
a gyerektől megkérdezni, ki ez a qrva? :(
ráadásul az a saját anyukája, akit mindenkinél jobban szeret a világon!
ha anyukád nem tud különbséget tenni meny és unoka között, ha nem tudja kontrollálni magát ilen szinten, és egy 3 éves gyereknek esik neki, akkor szerintem mégsem szeretheti annyira és én nem hgyám vele többet kettesben!
veszélyezteti a gyereket. és ha nem lettél volna ott??? meddig fajult volna a dolog? a gyerek egyre jobban sír, ő meg egyre idegesebb lesz.... a végén agyonverte volna????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!