Mi ütött anyába? Miért viselkedik így az unokájával?
Van egy testvérem, másik városban laknak.
Ma jöttek látogatóba, és tesóm és apukám elmentek a temetőbe, mi pedig anya én és a tesóm kisfia itthon maradtunk.
Anya talált tesóm táskájába egy fényképet a feleségéről, és mondta a kisfiúnak hogy ki ez kurv*?a gyerek amúgy is csúnyán beszél, de most még inkább.Anyukám pedig oda ütött neki, és a kisfiú oda rúgott.Majd elkezdett zokogni.A kisfiú kiment az udvarra anya utána, én meg bent maradtam mosogatni.
Csak kiabálást hallottam, anya berángatta a gyermeket.
Nem nyugodott meghanem zokogott meg rugdosta anyát, anya pedig szabályosan elkezdte a fenekét ütni, meg a kezét.Nem tudom mi ütött belé, rászóltam hogy ezt hagyja abba ezzel nem segít semmit.
A gyerek megint kirohant.Majd anya mondta menjek ki vigasztaljam meg mire hazajön az apja.
Nagy nehezen sikerült.Már jól megvannak el is mentek anya egyik barátnőjéhez.
De félek hogyha lesz egy gyerekem nekem is, ő vele is ilyen lesz!
Ne hogy már mi legyünk a rosszak,mert leírtuk az igazságot,de tudod mit te kéárdeztél itt mégis mit akartál hallani,hogy anyukád egy szent,és igy helyes verni a gyereket.
ÁÁÁÁÁ folytasd a struccpolitikát,homokba a fejjel.
Nem az volt a kérdés hogy hova költözzenek, nem az volt a kérdésem hogy ez milyen genetika, mi lesz a gyerekkel nagy korába.Nem azért kérdeztem hogy a kisfiú is így fog-e beszélni, és veréssel fog-e mindent elintézni!
Hanem azt kérdeztem bár nagy betűkkel van írva mégsem látják sokan!A kérdésem így hangzott:Mi ütött anyába? Miért viselkedik így az unokájával?
Meglepődtem a viselkedésen, egyszerűen kifordult önmagából.
Soha nem láttam ilyennek!
Nem az volt a kérdés hogy hova költözzenek, nem az volt a kérdésem hogy ez milyen genetika, mi lesz a gyerekkel nagy korába.Nem azért kérdeztem hogy a kisfiú is így fog-e beszélni, és veréssel fog-e mindent elintézni!
Hanem azt kérdeztem bár nagy betűkkel van írva mégsem látják sokan!A kérdésem így hangzott:Mi ütött anyába? Miért viselkedik így az unokájával?
Meglepődtem a viselkedésen, egyszerűen kifordult önmagából.
Soha nem láttam ilyennek!
Ezt mutatja hogy ostobenko vagy,a gyerekből nagykorába agresszív állat lesz,stb,de mindegy ez téged hidegen hagy gondolom.Sajnos a genetika felelős ezért meg a boldog családi háttér!!!
Anyukád idegbeteg lelkizavaros,ideggyenge súlyos szemilyésígtorzulása van,ez nem most kezdődött,csak most jött ki rajta végképp...De ha ez se elég neked értelmes válasznak,akkor várd meg mig egyszer agyonveri a gyereket,aztán akkor lehet apukának magyarázkodni a híradóban...
Szia!
Lenne egy pár kérdésem:
-Az a nő a képen a gyerek anyja?
-Az anyukád szereti az unokáját?
-Az anyukádat nem kezelik sehol sem(pszihiátria..stb)?
A képen a kisfiú anyukája volt.
Anya szereti a picit.Tényleg!Aki tudja az én vagyok.
Nem kezelik anyát sehol.
Egyébként 3éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!