Más családokban is nagy divat a töltött káposzta fogyasztás?
Figyelt kérdés
jan. 30. 18:33
11/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy divatnak számít. Szeretjük, ezért néha csi álumk. Karácsonykor nagy adagot, eg yrésze megy a fagyasztóba.
13/18 Metionin válasza:
Anyám minden 2. héten csinál és egy hétig azt eszik. Én szeretem de jóval ritkábban és kisebb mennyiségben esszük.
14/18 anonim válasza:
Nálunk nem.
Én a szagától is rosszul vagyok, sosem csinálok, anyukám évente 1x, van, hogy ad belőle a páromnak, de amúgy ő is elvan nélküle
15/18 anonim válasza:
Egyik kedvenc ételem, de évente max. 2-3-szor főzünk, mikor több idő van rá. (Karácsonykor sosem, mert akkor van sok más étel.)
Különféle káposztás étel gyakran készül, de mindig más.
16/18 Kései Sirató válasza:
Kedvenc ételem, de mivel az egyik gyerekem nem szereti, csak évente 3-szor főzök.
18/18 anonim válasza:
Some eszünk, senki sem bajlódik az elkészítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!