Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas asszonyok, ti hogyan...

Házas asszonyok, ti hogyan tartjátok meg a férjeteket? Milyen praktikák vannak egy olyan házassághoz, amelyben holtomiglan kitart a férj?

Figyelt kérdés

Mert én holtodiglan kitartok, az nem is kérdés. Olyan férfiról van szó, aki számomra az egyetlen, több nincs belőle, igazi kincs, és ezért nem szeretném elrontani semmivel majd a leendő házasságunkat.

Segítsetek, légyszi.

25/L

2010. okt. 23. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek megy tönkre a kapcsolata a gyerek után. Csak ma divat,hogy az anya minden percét a gyerekkel tölti. Nem sírhat a bab semeddig,mert sérül a lelke.,szüksége van állandóan az anyja közelségére,és a többi hasonló baromság.

Régen sem dajkálták állandóan a gyerekeket( ma sem teszi mindenki),és mégis egészségesebbek,kevésbbé elkényeztetettek voltak,mint a mai gyerekek.

Ha az anya nem csak a gyerekkel törődik,hanem a férjével is és önmagával is,akkor a gyerek inkább összetartja őket.

2010. okt. 23. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam,hogy sose szüljön,de nem kell egy év után poronyt a kapcsolatba,megkell ismerni egymást,alapozni a jövőt,élni,kettesben romatikázni,elég nehéz vinnyogó teherrel ezeket kivitelezni.Ráér 30 után is lebabázni,nem attól lesz több boldogabb,hogy szül...Én gyerkekkle fo9glakozom,fiatalokkl,szeretm őket ,de otthonra nem kéne még,mert nem férne bele.Szerencsére párom s hasonlóan gondolkodik.

És hogy ha nem szülnének minden egy két éves friss kapcsoltba házasságba gyereket nem lenne ennyi válás ,és sérült eszköz gyerek,és nem hozzánk jönnének terépiára,a mostani nők amúgy is képesek belefulladni a babájukba vagy eszközként kapcsolatmegmentése férj fogás csp,tartásdíj végett szülni,és elfelejtik,hogy nők,nem csak anyák...

2010. okt. 23. 23:12
 13/16 anonim ***** válasza:
28N
2010. okt. 23. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
22 28 lehet számodra a legcsodásabb dolog ,de nem vagyunk egformák neked csoda de van akinek más a csoda,nem mindenki pelusban látja a világ csodáját.
2010. okt. 23. 23:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok! Sok hasznosat találtam, főleg a 21:38-as válaszban, de a gyerektémával fején találtátok a szöget. Ugyanis orvosi tanácsra mielőbb kellene szülnöm, de legalábbis 30 alatt, így házasság után egyáltalán nem fogunk ellene tenni, hogy jöjjön a baba, ha jön, akkor szeretettel várjuk, sőt a mi esetünkben annak kell örülnünk, ha majd jön. Szóval nem egyszerű, de én hiszem, hogy lesz babánk, és tudatosan készülök arra, hogy baba után férjem is lesz (legalábbis nagyon remélem), szóval igyekszem majd nagyon figyelni Őrá is, ahogy a 21:38-as válaszadó is mondta.

Nagyon kellenek a tanácsok, vissza fogom őket olvasni évek múlva is, szóval örülök neki, ha még írtok, és köszönöm.

2010. okt. 24. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
19 évesen szültem, a férjem akkor volt 22.Szerintetek mennyire éltük ki magunkat?Semennyire.Mégis együtt vagyunk azóta is, (15 éve),semmilyen hátránya nem volt annak, hogy rögtön jött a baba, nem voltam elhanyagolt, mindig adtam magamra, a férjemmel is minden téren rendben volt minden, és amiből akkor kimaradtunk, azt most pótoljuk, de soha nem volt igényünk a nagy tivornyákra.Inkább minden hónapban csinálunk egy hosszú hétvégét, és ilyenkor kettesben elutazunk, és csak egymásra figyelünk, kizárjuk az üzletet, és a többi dolgot abból a 2-3 napból.Nálunk ez bevált.
2010. okt. 24. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!