Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves szingli nőként “ciki”...

26 éves szingli nőként “ciki” szülőkkel élni?

Figyelt kérdés

Saját magamat tartom el, befizetek a rezsibe, itthon alig eszek stb.

De 350-et keresek, egy albérlet a fizetésem harmadát, de akár többet is elvinne.

Arra jutottam, hogy ha lesz párom; vele költözök, mert ketten azért már könnyebb. (Nem ezért keresek párt, mielőtt valaki félreértené).

Egyébként itthon ebből nincs gond, jól kijövök a szülőkkel is, igaz, nem is sokat látjuk egymást, mert csak én vagyok a felső szinten, ők meg lent.

2024. jan. 28. 11:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
96%

Valaki nyilván a segged alá tette a családi házat.

Tudod egy mai fiatalnak ez csak álom.

Az a ciki hogy szerinted ciki ha valaki otthon él a szülőkkel azért mert nem tudtak a valaga alá tenni semmit.

2024. jan. 28. 16:37
 32/42 anonim ***** válasza:
94%
31-es jól írod.
2024. jan. 28. 17:18
 33/42 anonim ***** válasza:
93%
#31 Így van! Azt senki ne akarja bemesélni, hogy 26 éves korára önerőből összerak egy családi házra valót.
2024. jan. 28. 17:36
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ki előtt ciki? Ha a barátaid előtt, akkor azok nem igazi barátok. Ha meg idegen emberek előtt, az meg kit érdekel? Senkinek semmi köze hozzá hogyan élsz. Csináld azt ami jól esik, sz@rd le mit pofázik a sok idióta.
2024. jan. 28. 17:39
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Így van, gyűjtsd szépen a pénzed, és ne foglalkozz sose másokkal. Ha a szüleid szeretnek és te is őket, minden a legnagyobb rendben :)) Sok sikert mindenhez :-)
2024. jan. 28. 20:27
 36/42 A kérdező kommentje:

#34, meglepő módon nem a barátaim/korosztályom nagyobb része előtt, hanem anyám korosztálya húzza fel néha a szemöldökét azon, hogy még itthon élek.

A korosztályomban is van 1-2, húdeönálló, saját lakásos ember, de ezek mind örököltek vagy kaptak. Ha én kaptam volna egy 40 milliós lakást én is könnyen lennék húdeönálló, és könnyű lenne papolni.

2024. jan. 28. 21:58
 37/42 anonim ***** válasza:
84%

Nem ciki. Figyelj én 19 évesen mentem el otthonról, munkásszállón kezdtem az életemet. Tanultam, melóztam. Több helyen is éltem. Sose tudtam jól bánni a pénzzel, ezt elismerem sajnos, de azért tudtam megtakarítást félretenni.

Pont 26 vagyok és a babámmal kénytelen voltam anyukámhoz visszaköltözni, csúnyán átvert a férjem.

Ezzel csak azt akarom, hogy egyáltalán nem ciki, nem ingyenélő pióca vagy, na az lenne a ciki.

2024. jan. 28. 22:23
 38/42 Lecsó22 válasza:
68%
miért gondolkodol ilyeneken, amugy teljesen normalis, legfeljebb a haverjaidnak hiszik
2024. jan. 29. 00:08
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Az EU egyik legszegényebb országában nem értem ,hogy miért kérik ezt még mindig számon.

A fizetések és az ingatlan árak között hatalmas szakadék van.

A jelenlegi fiatalok túlnyomótöbbségének soha nem lesz saját ingatlanja.

Egyébként én laktam kint Svájcban elmondanám, hogy az ottani lakosság 70%-a bérelt lakásokban él.

EZ az EU LEGGAZDAGABB ORSZÁGA.

Egyébként mért kell azzal foglalkozni hogy vadidegenek mit gondolnak az emberről senkinek semmi köze hozzá.

Szóval szerintem nem ciki.

2024. jan. 30. 18:12
 40/42 anonim ***** válasza:
51%
#39 Pár h.lye ribi mindig előveszi ezt a témát...csak akkor mutassa már meg a huszon pár éves, muciológia szakon végzett idióta pitsa, hogy lehet ennyi idősen tisztességes munkából saját lakáshoz jutni.( a sugar daddy sz.pkodása nem minősül munkának) Egy pályakezdő átlagosan keres 300-400 ezret, Budapesten egy albérlet mennyibe is kerül? Plusz étkezés, utazás, ruházkodás, néha eljár szórakozni...ebből legyen 30 éves korára saját lakása? Hogyan? 😤
2024. jan. 30. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!