Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változtassak magamon?

Hogy változtassak magamon?

Figyelt kérdés
16/F vagyok de komolyodni szeretnék az iskolai jegyeim jók jó agyam is van hozzá de az iskolai órákon kivül nagyon bolond vagyok mindig hülyéskedek,bolondozok,baromkodok igy sokan nem is vesznek komolyan... Szeretnék változtatni mert tudom hogy ezekkel a tulajdonságokkal nem fogok nagy eredményeket elérni..és a lányok se vesznek sokszor komolyan emiatt.Hogy változzak?Hogy csináljam hogy komolyan vegyenek?
2010. okt. 23. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam/vagyok, szerintem ne akarj változtatni csak tud azt h mikkor kell komolynak lenni! 21F
2010. okt. 23. 15:38
 2/3 nagyviri ***** válasza:

Az én férjem még 40 évesen is ilyen...

Ha a komoly dolgokból nem csinálsz folyton viccet, akkor nincs semmi probléma. Tudni kell, hogy hol a határ, ennyi.

2010. okt. 23. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvass sokat. Aki sokat olvas, sokat gondolkodik és előbb-utóbb egy csomó érdekes, komoly beszédtémád lesz.
2010. okt. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!