Hogy lehet az embernek élete során több szerelme is?
Ő neked az első. Túl szerelmes vagy.
Most így látod.
Ha kivágna mint macskát szarni, akkor máshogy látnád.
Ennyi.-.-
Úgy van, hogy amikor együtt vagy vele, el sem tudod képzelni az életet nélküle. De ha valami miatt szétmentek, akkor az benned is egy komoly változást idéz elő. Gyász, önvizsgálat, új élet kezdése... és amikor elkezdted, abba bizony új szerelem tartozik, nem a régi.
De mindegy is, az a jó, ha el sem tudod képzelni :)
Dehogy vagy hülye, én ugyan így vagyok vele:)) 20/L
mi is 3 éve vagyunk együtt:)
Szerintem is az a jó, ha nem tudod nélküle elképzelni most. De az is beletartozik, hogy tapasztalatlan vagy. Az ember nem "ugyanúgy" lesz szerelmes idővel másba, a szerelmet is megtanulja az ember. Én 3-szor voltam szerelmes életemben (ne keverjük össze a vággyal, szerelmes voltam), és mindhárom más volt, máshogy "lángolt" és persze másért is. Ahogy én látom, először volt a nagy rajongás, az "utópiagyrátás", láttam a tökéletes kis életem a tipikus fehérkerítéses házban, sok gyerekkel stb. Ennek mikor vége lett, bennem is vége lett valaminek, de más jött a helyére. A második szerelem nem tartott sokáig, maximum 2 évig. Ott már más dominált mint jövőkép, és mást is tartottam szerethetőnek benne. A harmadik most tart. Lehet, hogy kiégtem, de arra jöttem rá, hogy az ember a földön élő mondjuk 4 milliárd férfiból jópár millióval le tudná élni boldogan az életét.
És az jó nagy véletlen, hogy a pótolhatatlan nagy ő-t mindenki a lakóhelyétől mondjuk 50-kmre találja meg. Az a lényeg, hogy légy boldog, és mindegy hányszor, hogyan, milyen "jól", de érezd hogy szerelmes vagy, és szeretve vagy.
Szia!
Én 4 éve vagyok együtt a párommal, úgy h volt egy 1 hónapos szünetünk. Előtte 1,5-2 évig halálosan nagy volt a szerelem. Aztán jött egy olyan korszak h csak voltunk, megszoktuk egymást, sokat vitáztunk stb. Aztán jött a szünet. 1 hónap. Azalatt jöttem rá h nekem nem kell másik fiú, vele szeretnék lenni. De nem mondom h ugyanolyan halálosan szerelmes vagyok.
Ezt ő is tudja. Most pedig bátran állítom h sokkal jobb a kapcsolatunk mint előtte. Nem kérjük egymást annyira számon, nem akadunk ki semmi apróságon, nem akarjuk egymást bírtokolni.
20/L
mer tkülönböző életszakaszokban különböző dolgokra van igényünk, nem minden szerelem egyforma, de ha megtaláltad az igazit tudni fogod pláne ha van összehasonltási alapod.
nem találkoztam a nagy Ő-vel 18, 22, stb évesen, változtam, nyilván addig ő is. akkor találkoztunk, amikor kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!