Az állam tulajdonába került a családom több generációs háza,ami tele van régi bútorokkal,könyvekkel mindennel amit felhalmoztak.
A lakcímem oda szól még,most fogok átjelentkezni.
Hamarosan aukción fogják eladni.
Az lenne a kérdésem,hogy mi történik ha ezeket én ott hagyom a házban? Egyszerűen lehetetlen mennyiségű pénz és munka kéne ahhoz hogy 2 nagy házat kiürítsek.
Megbüntetnek érte ha bent maradnak ezek a dolgok és az új tulajdonosnak kell majd kiüríteni?
Több száz könyvet egyben antikváriumok felvásárolnak pl. De vannak olyanok akik kifejezetten hagyatékfelvásárlással foglalkoznak. Nyilván kupecek és lehúznak, de még mindig jobb, mint szimplán kidobni mindent. Gondolom kell az a pár ft is, ha már két házat is visz a végrehajtó
2024. jan. 7. 17:05
13/19 anonim válasza:
Macerás , mert ha konténerbe hordod az is pár 100 ezer, ha hagyatekos t hivsz azok lomis meg tróger alják . A dragább a nyugodtabb megoldás mintsem garazsvásárba hirdeted vagy elterjed hogy üres a kégli aztán tobzodnak beköltöznek a félmigrik .
2024. jan. 7. 17:29
14/19 anonim válasza:
Birtokba adtad mar az ingatlant?
Ha igen mi van a ljegyzokonyvben?
Ha nem akkor mi a feltetel?
Benne kell lennie a papirokban ...
2024. jan. 7. 20:14
15/19 anonim válasza:
Ami marad azt is eladják vagy épp ami olyan kiszórják.
2024. jan. 7. 23:50
16/19 anonim válasza:
de miėrt került az állam tulajdonåba ha vannak örökösök ?
2024. jan. 8. 05:50
17/19 anonim válasza:
Ha van orokos de pl nagyobb az adosag mint a haszon akkor altalaban lemondanak rola az orokosok. Ebben az esetben az Állam mint szuksegkeppeni orokos lep be. Nem azert mert annyira kell neki a sok ezer szar adosaggal terhelt ingatlan hanem mert olyan nincs h egy ingatlannak nincs tulajdonosa.
2024. jan. 8. 21:21
18/19 anonim válasza:
igy mår értem.
2024. jan. 9. 06:23
19/19 anonim válasza:
Én vettem árverésen házat, ahol az előző tulajok nem pakoltak ki maradéktalanul. Alapesetben az a szabály, hogy az aukció nyertese meg kell őrizze az ingóságokat valamennyi ideig (nálam ettől el lehetett tekinteni), és utána azt csinál vele amit akar.
Szóval nem hiszem hogy ha ott hagyod a dolgokat, neked bármi bajod lesz belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!