Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Árverezett házat mennyire...

Árverezett házat mennyire kell kipakolni?

Figyelt kérdés

Az állam tulajdonába került a családom több generációs háza,ami tele van régi bútorokkal,könyvekkel mindennel amit felhalmoztak.

A lakcímem oda szól még,most fogok átjelentkezni.

Hamarosan aukción fogják eladni.

Az lenne a kérdésem,hogy mi történik ha ezeket én ott hagyom a házban? Egyszerűen lehetetlen mennyiségű pénz és munka kéne ahhoz hogy 2 nagy házat kiürítsek.

Megbüntetnek érte ha bent maradnak ezek a dolgok és az új tulajdonosnak kell majd kiüríteni?

Egyszerűen nincs rá sem idő, sem pénzügyi keret..

2024. jan. 7. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Értem. Félreértettem az átjelentkezést.
2024. jan. 7. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Több száz könyvet egyben antikváriumok felvásárolnak pl. De vannak olyanok akik kifejezetten hagyatékfelvásárlással foglalkoznak. Nyilván kupecek és lehúznak, de még mindig jobb, mint szimplán kidobni mindent. Gondolom kell az a pár ft is, ha már két házat is visz a végrehajtó
2024. jan. 7. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Macerás , mert ha konténerbe hordod az is pár 100 ezer, ha hagyatekos t hivsz azok lomis meg tróger alják . A dragább a nyugodtabb megoldás mintsem garazsvásárba hirdeted vagy elterjed hogy üres a kégli aztán tobzodnak beköltöznek a félmigrik .
2024. jan. 7. 17:29
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Birtokba adtad mar az ingatlant?

Ha igen mi van a ljegyzokonyvben?

Ha nem akkor mi a feltetel?

Benne kell lennie a papirokban ...

2024. jan. 7. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Ami marad azt is eladják vagy épp ami olyan kiszórják.
2024. jan. 7. 23:50
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
de miėrt került az állam tulajdonåba ha vannak örökösök ?
2024. jan. 8. 05:50
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha van orokos de pl nagyobb az adosag mint a haszon akkor altalaban lemondanak rola az orokosok. Ebben az esetben az Állam mint szuksegkeppeni orokos lep be. Nem azert mert annyira kell neki a sok ezer szar adosaggal terhelt ingatlan hanem mert olyan nincs h egy ingatlannak nincs tulajdonosa.
2024. jan. 8. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
igy mår értem.
2024. jan. 9. 06:23
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

Én vettem árverésen házat, ahol az előző tulajok nem pakoltak ki maradéktalanul. Alapesetben az a szabály, hogy az aukció nyertese meg kell őrizze az ingóságokat valamennyi ideig (nálam ettől el lehetett tekinteni), és utána azt csinál vele amit akar.

Szóval nem hiszem hogy ha ott hagyod a dolgokat, neked bármi bajod lesz belőle.

2024. jan. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!