Árverezett házat mennyire kell kipakolni?
Az állam tulajdonába került a családom több generációs háza,ami tele van régi bútorokkal,könyvekkel mindennel amit felhalmoztak.
A lakcímem oda szól még,most fogok átjelentkezni.
Hamarosan aukción fogják eladni.
Az lenne a kérdésem,hogy mi történik ha ezeket én ott hagyom a házban? Egyszerűen lehetetlen mennyiségű pénz és munka kéne ahhoz hogy 2 nagy házat kiürítsek.
Megbüntetnek érte ha bent maradnak ezek a dolgok és az új tulajdonosnak kell majd kiüríteni?
Egyszerűen nincs rá sem idő, sem pénzügyi keret..
Az egyik házban lévő összes dolog penészes, a bútorok is sajnos. A másik házban pedig nincs semmi olyan ami értékesíthető lenne. Régi bútorok, de nem antik.
Nincs hol tárolnom sem pl a rengeteg ,több száz darab könyvet stb.
A jelzálog az nem az ingóságokra vonatkozik, hanem az ingatlanra. Bármit elvihet eladhat onnan.
Ilyenkor a semminél még egy ilyen tipik lealkusz hagyatékfelvásárló is jobb, mert valamit ad a cuccokért.
Idáig oda szólt a lakcímem,most fogok máshova átjelentkezni.
Jelzálogot sehol sem említettem.
Nem elhozni akarok dolgokat,csak nem tudtam, hogy üresre kell e kipakolnom a házat, hogy ne büntessenek meg vagy hagyhatok e mindent ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!