Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy anyukám kibékült...

Normális hogy anyukám kibékült testvérével?

Figyelt kérdés
Anyum meg a nagynénim össze voltak veszve! 12 évig voltak haragba! Csúnyán beszéltek egymásnak, égtől a földig átkozták egymást ezt folyt, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 évig.. egymásról beszéltek cirkuszoltak, veszekedtek orditottak .. most meg ünnepek alatt december 25-31 kozott ki bekultek . 12 ev után! Te is kibekultel volna testvereddel aki el atkoz, hogy haljon meg a férjed meg a gyerekeid, stb..
2024. jan. 6. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem birom az alszentseget. Akit eleteben ki nem alhattam, azt nem fogom siratni, csak mert meghalt. Keresztanyam masfel eve ment el, eletenek utolso 3-4 eveben nem tartottuk a kapcsolatot. Nem felejtem el a jo emlekeket, elmenyeket, de tett arrol, amiert megszakitottam vele a kapcsolatot. A temetesere is csak a gyerekkori jo emlekek miatt mentem el, egyebkent ritkan jut eszembe. Nyilvan nem kopkodom, de nem is rivok-sirok, es bankodok, hogy nem bekultem ki vele. O ugyanezt csinalta mikor az anyja meghalt. Vilageletukben gyuloltek egymast, aztan eveken at zokogott, hogy jaj szegeny anyukam. Keso banat. Ha valaki fontos nekem, kibekulok vele, ha nem, nem teszem az agyam az illeto halala utan.
2024. jan. 6. 22:29
 12/14 A kérdező kommentje:
11. Nalad a pont.
2024. jan. 6. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Hátha most jobb lesz a kapcsolatuk.
2024. jan. 7. 00:27
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Te amúgy azon élvezkednél, hogy veszekednek? Vagy téged miért érint rosszul, ha 2 ember úgy dönt, hogy nem utálja többé egymást, hanem próbálnak jobb kapcsolatot kialakítani?
2024. jan. 8. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!