Miért csinálja ezt Anya? Nagyon rossz!
Bocsánat, de szeretném magamból kiírni, senkinek nem mondhatom el ezt.
Anyukám néha elkezdi inni, ami 1-2 hétig mindennap folyamatosan betart nála.Aztán minden rendbe jön.
Már nem ivott kb 1éve szerintem.Ma viszont elment mamámnál az ő anyukája, segíteni, takarítani.
És gondolom enni nem evett, és ivott, vagy ittak vagy én nem is tudom.
Azt mondta hogy 2 órára hazajön.Na és most kb félórája felhívtam hogy hol van már, apu nem sokára hazajön a munkából.
Felvette a telefont, éreztem a hangján hogy nem olyan mint máskor, alig bírt szinte megszólalni.Nagyon rossz volt.És rossz lesz ha apu hazajön.Mert nagy veszekedés lesz.:(
2. vagyok.
ha csúnyán beszél veled akkor ne azt nézd hogy az anyád..adj neki egy atyait..tudja hánykiló. főleg ilyenkor amikor nemis ember hanem állat.
Tudod, valószínűleg nagyon boldogtalan. Az emberek könnyen ítélkeznek, de mindenki úgy enyhíti a feszültségeket, ahogy tudja. Van egy helyzet, kívánom, hogy ne tapasztald meg soha, ez az amit úgy hívnak, hogy a "22-es csapdája. " Amikor nem tudsz kilábalni egy helyzetből, nincs kiút, közben rájössz hogy öregszel, és minden álmodat felcserélted egy hazug "biztonságra"...
Sajnálom anyukádat. Beszélj vele, amikor józan. De ne az ivásról, hanem őróla, kérdezgesd, milyen volt ennyi idősen, mint te, mik az álmai, milyen érzés anyának lenni, ha most születnél meg, másként csinálná-e....Beszélgessetek egy jót, öleld meg, mondd el neki, hogy szereted, hogy szükséged van rá. Ha még nem komoly a helyzet, akkor észbe fog kapni, és fel akar majd nőni ahhoz az anya-képhez, amit szerinte te látsz benne.
Kívánom, hogy sikerüljön. Ha ez nem jön össze, komoly a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!