Hogy léphetnék egyről a kettőre?
34éves vagyok. Van 2 kiskorú gyerekem. (iskolás és ovodás) Egy bántalmazó kapcsolatból léptem ki és az épp aktuális albérletből nem volt hova mennünk ezért anyum fogadott be engem és a 2 gyereket.
Dolgozom de a minimálbért kapom +csp (29) +gyt (ami 30).
Egy albérlet 110alatt nincs a közelünkben mert ugye néznem kell a sulit és ovit is.
Jelenleg a munkahelyem miatt anyum viszi a gyerekeket reggel az iskolába és óvodába de már én megyek értük és természetesen egész nap velem vannak. 1 műszakban dolgozom de bármikor kötelezhetnek helyettesítésre de szerencsére nem sokszor fordul elő.
A lényeg hogy anyummal nagyon rossz a kapcsolatunk. Nem új dolog. Gyerekkorom óta rossz. Nagyszülők, apa nincsenek. Folyamatosan fenyeget ha el merek menni a 2 gyerekkel akkor kitagad és segíteni sem hajlandó tovább . Közben pedig utálja hogy itt vagyunk amit szintén hangoztat.
A gyerekeket nézve a lehető leghamarabb lépnék de minimálbérből az albérletet se tudnám fizetni, nemhogy nevelni + 2 gyereket.
Hajlandó lennék több helyen is dolgozni. Akár éjjel is, de akkor a felügyelet a probléma.
Mindenhol falakba ütközök.
Minden tanácsot szivesen veszek de a tipikus minek kellett 2 gyerek hozzászólásokra nem szeretnék reagálni. Nyílván ha az ember tudja hogy rossz lesz és válás lesz belőle akkor nem megy bele....
Hát jaa...akk még nem egyszerű a felügyelet mintt.
Lányom 9. Egyedül megy suliba, de telon beszélünk, tiszta ideg vagyok.
Hát nem egyszerű, anyad segít de mégse. Ismerős. Nálunk apám volt ilyen. Mondjuk a pénzem nem szedte el, adtam le, kaját is külön vettem.
2 évig nagynehezzen kibirtam, akkor lányom 3 éve volt. 2 év kellett hozzá hogy talpra álljak úgy hogy sose keljen többet hazamennem, de nekem szerencsém volt, mert anyám normális meg ott van papàm is.
Esetleg valami képzés bármi ami érdekel és jó a beosztás? Kikell bírni valahogy, nyelni a gyerekek miatt.
Önkormányzati lakás nem olyan rossz dolog, nem tudom ott mennyi az albi...de kaució sztm nincs pl, avval is előrébb vagy.
2 év és mehetnek egyedül is ketten suliba.
Mióta laktok otthon?
Én sztem a legjobb megoldás:
Osszeszegodni egyedülálló anyukaval es mikor te mikor o van a gyerekkel.
Ba o van tobbet a tieddel te többet állsz akkor. Ennyi.es mindketten jobban kijottok
Szép, hogy minden pénzed elvette! Hogy nem rohad meg az ilyen!
Undorító vén ringyó.
Próbálj meg mégis vele szótérteni, amíg céljaid eléred es utana rúgj nagyot bele
Kedves 42!
A volánnál?
En is hasonló szituban vagyok mint a kérdező, érdekelne mert nagyon profin vezetek es mar 15eve van jogsim hogy a volan buszoknal lenne álláslehetőség B kat.jogsival mert nemigazan értem. Es köszönöm előre.
Kérdező:
Nagyon sok anyuka van aki egyedülálló es segítségre van szüksége. Mi lenne ha együtt laknal egy anyukaval , én meg a ferjem hazaba lakom mert nincs vége a valasnak de biztosan en egy masik anyukat keresnek akivel kölcsönosen tudunk segíteni egymásnak!
Mintha a sajat anyamat hallanam.
En megtudlak erteni kérdező, az én anyám is kb.igy segitene , szóval gyűjtom az erőt. Annyi hogy nekem 1 gyerekem van .
Kérdező a kozelben lakom, írj rám ha akarsz
És fiuk vagy lányok a gyerekeid ? Az enyém kislány.
45 már elég a B jogsi, nem kell C. Ott a Volánnál megcsinálod a buszra a jogsit pluzs amit kell. Minimálbért kapod, 2 évet alá kell írni. Hívd fel őket.
Én 5 éve buszozom, akkor még kellett a C jogsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!