Hogy léphetnék egyről a kettőre?
34éves vagyok. Van 2 kiskorú gyerekem. (iskolás és ovodás) Egy bántalmazó kapcsolatból léptem ki és az épp aktuális albérletből nem volt hova mennünk ezért anyum fogadott be engem és a 2 gyereket.
Dolgozom de a minimálbért kapom +csp (29) +gyt (ami 30).
Egy albérlet 110alatt nincs a közelünkben mert ugye néznem kell a sulit és ovit is.
Jelenleg a munkahelyem miatt anyum viszi a gyerekeket reggel az iskolába és óvodába de már én megyek értük és természetesen egész nap velem vannak. 1 műszakban dolgozom de bármikor kötelezhetnek helyettesítésre de szerencsére nem sokszor fordul elő.
A lényeg hogy anyummal nagyon rossz a kapcsolatunk. Nem új dolog. Gyerekkorom óta rossz. Nagyszülők, apa nincsenek. Folyamatosan fenyeget ha el merek menni a 2 gyerekkel akkor kitagad és segíteni sem hajlandó tovább . Közben pedig utálja hogy itt vagyunk amit szintén hangoztat.
A gyerekeket nézve a lehető leghamarabb lépnék de minimálbérből az albérletet se tudnám fizetni, nemhogy nevelni + 2 gyereket.
Hajlandó lennék több helyen is dolgozni. Akár éjjel is, de akkor a felügyelet a probléma.
Mindenhol falakba ütközök.
Minden tanácsot szivesen veszek de a tipikus minek kellett 2 gyerek hozzászólásokra nem szeretnék reagálni. Nyílván ha az ember tudja hogy rossz lesz és válás lesz belőle akkor nem megy bele....
Nagyon sajnálom! Remelem több szerencséd lesz az új évben! Próbálj lelkileg megerősödni, mielőbb újabb döntéseket hozol, mert levert lelkiállapotban nagy a veszély, hogy csak ásod magad alatt a gödröt és észre sem veszed!
Imádkozz es bízz abban hogy minden rendbejön, ne add fel a reményt!
Csak úgy jön minden egyenesbe!
Miért írja le 4 es? Ti vagytok a munkaügyi központ es megmondjátok mit tudna dolgozni?
Nem erre van szüksége, hogy belőjék hogy végzettsége szerint hol magozhatná a szilvát.
Ki van merülve, lelkileg holtponton van. Esetleg az volna a legjobb, hogy összeszedje magát lelkileg, mert ha megnyugszik, előbb utóbb az út kirajzolódik előtte, lehet egy félév, de lehet hogy 5 év múlva
5. Például azért, mert pl. érettségi nélkül, hiába írom le neki, hogy a rendőrség keres civil alkalmazottakat.
De ha olyan okos vagy, akkor leírom neki az általános Gyakori választ: "Há..., tanujá informatikásnak, mind én, osztan' teis mid én kereső havi 4milijót, pogromozósként, mindéne."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!