Mit gondoltok egy fiu ismerösöm 17 évesen berasztázta a haját, mivelh nálunk nem tul gyakori ez a dolog, kicsit kiakadtunk, hogy vajon a MUTTERJE ha megengedte vajon milyen szülö lehet, nem tul engedékey?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:46
1/21 anonim válasza:
Az ő dolga, hagyjátok rá. Attól nem lesz jobb vagy rosszabb ember, hogy ez a haj tetszik neki. Az anyukája biztos úgy van vele, hogy amíg normálisan viselkedik, tanul stb., ilyen apróságokba nem szól bele. Szerintem ettől nem rossz anya.
2/21 A kérdező kommentje:
tanulni tanul a srác, DE iszik, mindig tök részeg, cigizik, drogozik....
2010. okt. 22. 15:49
3/21 anonim válasza:
ha iszik. drogozik, cigizik, akkor már nem tök mindegy?xD
4/21 anonim válasza:
Szerintem foglalkozz a te dolgoddal inkabb.
5/21 anonim válasza:
Nem értem mi baj van a rasztával :D 16L
6/21 anonim válasza:
Milyen világban él? majd megmondom én:D Falusiban..:D
7/21 A kérdező kommentje:
esetleg valami normális válasz??? normáls ember(ek)töl?
2010. okt. 22. 16:13
8/21 anonim válasza:
Nincs evvel semmi gond,nem attól lesz rossz ember valaki mert raszta,kopasz,10 színű a haja vagy akármi hanem attól hogy az akar lenni.A drog,ivászat és a cigi se feltétlen ezen múlik csak az "ilyen" embereket jobban megjegyzik mert nem átlagos.Ha normálisan viselkedik nem tudom nektek miért fáj,csak azért mert nem úgy néz ki mint ti.
9/21 anonim válasza:
Volt 2 punk ismerősöm a fősulin (fekete rúzs, félig leborotvált haj, szegecses ruhák stb.). Nagyon korrekt emberek voltak, jól tanultak, bármiről el lehetett velük beszélgetni. Úgyhogy ez még semmit nem jelent. Nem egyszer pont a jókislánynak, jókisfiúnak tűnő emberek elmebetegek. Az pedig, hogy iszik, cigizik...Hát manapság nem nagy dolog 17 évesen. Valószínűleg idővel ki fogja nőni.
Miért foglalkoztat ennyire a srác? Tetszik neked?
10/21 anonim válasza:
Most azt varod, hogy veled szidjuk ot?Az lenne a normalis valasz?Hat nem fogjuk, mert normalis felfogasu felnott ember nem lat semmi rosszat a kamaszkori lazadasban.Majd kinovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!