Hogy lehet egy párnál minden ünnep ennyire tökéletes?
Van egy női ismerősöm, aki a férjével mindent tökéletesen megünnepelnek. Karácsony előtt elmentek fotózásra, Karácsonykor is a fa előtt születtek a tökéletesebbnél tökéletesebb képek.
Szilveszterkor is megosztják, hogy vagy ilyenkor is valahol nyaralnak, vagy buliban vannak. Húsvétkor szintén kirándulni mennek. Valentinkor mindig megmutatja mennyi mindent kapott a férjétől.
Szülinapokkor mindig pózolnak a tortával, és etterembe mennek.
Evfordulót szintén étteremben ünneplik. A férjétől az 1. Hónap házasság után egy nagy rózsacsokrot kapott, evfordulóra szintén.
Az eljegyzes is egy csodás helyen történt meg, ahogy az esküvőjük is, nagy lagzit csaptak.
Esküvő után már a kocsijukat is lecserélték, és nyaron is mindig nyaralni mennek. Pedig annyira nagyon gazdagnak nem tűnnek.
sose fogom megérteni ezt a hisztit, szerintem teljesen természetes dolog, hogy a legjobban sikerült fotókat osztja meg valaki magáról... mert te, kedves kérdező, mindig azt posztolod, ahol éppen be van hunyva a szemed és furán áll a hajad a csoportképen?
évi 4-5 éttermi ünneplés tortával, szintén ennyi ajándékozás, két-három utazás és akkor egy műtermi fotózás, ezek teljesen normális tételek egy fiatal pár életében, talán ha nem irigykedve bámulnád mások instáját, neked is lehetne ilyesmid, ha már annyira szükségét érzed.
Ettől még nem tudod, hogy tényleg minden olyan idilli-e. Azt ált. nem rakják ki az emberek, ha veszekedtek a párjukkal, van nyaralás/kocsi/ház, de hitelből, és utána alig tudják fizetni stb.
Van, akinél valóban túl van tolva, és konkrét hazugság az „életem szerelme” szövegű fotó, de egyetértek a 22-essel is: Nem retususálom, photoshoppolom a képeimet, de olyat rakok ki magamról, ahol előnyösen nézek ki, tehát nem épp lestrapált vagyok, vagy előnytelen a fej/póz.
Szerintem az ilyen kérdések inkább a kerdezorol szólnak, arról, hogy ő miért nem elégedett a saját életével.
Nekem is van ismerősöm, aki irritál, állandóan szuper beállított képeik vannak egy szőke kisfiú egy szőke kislány és a boldog szülők. Állítása szerint náluk nincs stressz.
És lehet hogy tényleg így van. Tudom, hogy legjobban azért zavar, mert nekem egy gyerekem lett, hiába szerettem volna többet, és a hazassagom is nehéz.
Szóval nem zavarna ennyire, ha a sajat eletemmel elégedettebb lennék.
(És szerintem az sem jó irány, ha abban reménykedünk, hogy hátha másoknak nem is olyan jó…)
Kérdező, nem igazán értem hogy mi olyan kiemelkedő számodra ebben. Azt gondolom,az a természetes, hogy Valentin napkor megajándékozzuk egymást, szülinapkor van torta (?) és akár eljárunk kirándulni is.
Az én párom is visz étterembe, kapok tőle ajándékokat, van karácsonyi meg újévi közös képünk elegáns ruhában, szerintem ezeket bárki megkaphatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!