Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy párnál minden...

Hogy lehet egy párnál minden ünnep ennyire tökéletes?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm, aki a férjével mindent tökéletesen megünnepelnek. Karácsony előtt elmentek fotózásra, Karácsonykor is a fa előtt születtek a tökéletesebbnél tökéletesebb képek.

Szilveszterkor is megosztják, hogy vagy ilyenkor is valahol nyaralnak, vagy buliban vannak. Húsvétkor szintén kirándulni mennek. Valentinkor mindig megmutatja mennyi mindent kapott a férjétől.

Szülinapokkor mindig pózolnak a tortával, és etterembe mennek.

Evfordulót szintén étteremben ünneplik. A férjétől az 1. Hónap házasság után egy nagy rózsacsokrot kapott, evfordulóra szintén.

Az eljegyzes is egy csodás helyen történt meg, ahogy az esküvőjük is, nagy lagzit csaptak.

Esküvő után már a kocsijukat is lecserélték, és nyaron is mindig nyaralni mennek. Pedig annyira nagyon gazdagnak nem tűnnek.

2023. dec. 31. 19:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%
Most az egy dolog, hogy mit tesznek ki.
2024. jan. 1. 00:49
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

Nekem erről csak az jut eszembe, hogy Borkai Zsolt egykori győri polgármester is rendszeresen posztolt olyan fotókat, ahol a család együtt van valami rendezvényen. Miközben már külön élt a feleségétől, aztán ugye jöttek a botrányos orgiázós videók is.

Úgyhogy az ilyen kifelé tökéletes pároknál gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy belül olyan szétrothadt a kapcsolat, hogy a magam erős konfliktusokkal terhelt házasságát nem cserélném le azokra.

2024. jan. 1. 02:01
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Mert megtervezik az egészet. Neked is lenne rá lehetőséged, hogy élmény egy fotózásra, hogy otthon is beállított képeket csinálj, nyaralni menj, vagy a pároddal hatalmas rozsacsokorral unnepeljetek az evfordulotokat.
2024. jan. 1. 07:17
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

te most írigykedsz ? attol hogy valaki nyaralåsrol ,vagy ünnepekröl tesz fel képpeket a barátainak az mėg korán sem jelenti hogy mindig minden rendben van .

de ėn az ismerösöd helyébe téged tiltolistára tennélek ,hogy ne lás semmit dolgaimbol.

ėn pont ezt tetem jó pår ismerösömel.

2024. jan. 1. 07:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Instára én is tudok 150 boldog-vigyori képet posztolni - a valóság meg az, hogy étkezési zavaros vagyok (már gyógyulási fázisban), szóval rhadtul nem vidám és boldog a nyaralás, hanem kva nagy stressz olykor.
2024. jan. 1. 09:53
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

De aki az instámat nézi, az hiheti azt, milyen király életem van.

Részben igen, részben meg nettó sh...

2024. jan. 1. 09:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az ember a jó dolgokat osztja csak meg a közösségi oldalakon, de most pl amiket te írsz nem olyan hú de extra dolgok, alapból ilyen egy normális párkapcsolat. Mi se vagyunk annyira hú de gazdagok, de mindketten dolgozunk, van egy közös vállalkozásunk ahonnan jön plusz bevétel, évente 1 vagy 2 nagyobb nyaralás illetve pár hosszú hétvége belefér bőven. Mi is megkaptuk már sokszor, hogy milyen jó nekünk, állandóan utazunk, viszont az nem érdekel senkit, hogy pl nyáron 1-2 nap kivételével reggeltől estig a gép elött ülünk a munka miatt.
2024. jan. 1. 10:46
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is van ilyen rokonom, aki posztolja a boldog családi képeket, ha nem ismerném, tényleg azt hinném, hogy micsoda tökéletes, boldog család.

Mert ugye csak a jó van posztolva. Az valahogy lemaradt, hogy a 3 gyerekből 2 jó eséllyel nem a férjé, amikor kibukott a dolog, akkor válni akartak, de egyik sem tudja kifizetni a másikat, így azóta is együtt vannak, és tolják fel továbbra is a tökéletes családi képeket.

Vagy ott vannak a barátnőmék, anyukájáék minden képen ott mosolyognak, együtt járnak üdülni. Azt hihetné az ember, hogy milyen jó a kapcsolatuk, közben meg dehogy . . .

Szóval nem kell mindent elhinni, amit a neten látsz.

2024. jan. 1. 11:10
 19/28 anonim ***** válasza:
46%

Az senkiben nem merül fel, hogy valóban boldogok, szép az életük és jól esik nekik ezt megosztani az ismeroseikkel az erre alkalmas platformon?

Amiket leirtal az minden normális, boldog párkapcsolatban így történik, ha a feleknek erre van igényük. Ehhez nem kell miliomosnak lenni.

2024. jan. 1. 13:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólsz ahhoz, ha olyat tudok, akiknek a kapcsolata problémás, azért mennek különféle "jó, távoli helyekre", hogy az utazás alatt ne kelljen a párkapcsolati problémáikat megoldani, egyfajta "szőnyeg alá söprésként" használják az "utazási élményeket"?

Ráadásul mutogatni is lehet.

2024. jan. 1. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!