Gyerek-szulo anyagi tamogatas, ha a szulo nyugdijas?
Figyelt kérdés
En kulfoldon elek 12 eve, mar nem igazan vagyok kepben az otthoni helyzettel.
Anyukam kb 180-190 ezer Ft nyugdijat kap. Van egy 45 nm2 /es lakasa, egy regebbi autoja. Az aram szamla amit tudok 2500 Ft. Hitele nincs. Mennyire lehet belole kijonni?
Viszonyunk nem tul jo, ezert nem tole kerdezem, mert ferditene.
#Elttartas
2023. dec. 31. 11:52
21/26 anonim válasza:
Anyám kijön 200-ból, de nincs autója, vezetni se tud. Néha veszünk neki ezt - azt, most pl. kabátot. Pénzt is szoktam adni de sose kér. Igaz, mi jóban vagyunk. Ha rosszban lennénk, nem érdekelne. Nem cigizik, gyógyszer sem kell sok ,csak 1-féle.
22/26 anonim válasza:
Ha a kocsiról lemond lemondana, akkor ki tud jönni a nyugdíjból. A régebbi kocsi csak eszi a pénzt, én közepesen jó fizetéssel sem tudtam fenntartani. Ha nem tanyán él, akkor a kocsi gyakorlatilag luxus a számára, ha idősebb, jobb is, ha belátja, hogy lassan abba kellene hagyni a vezetést. Évi néhány alkalommal taxi vagy autóbérlés kedvezőbb, mint fizetni a szervizt, biztosítást, üzemanyagot.
23/26 A kérdező kommentje:
Az enyém emberek egy varázsló. I phone van, tablettje, hitelkártyája és sokat ad ruhákra. Más szenvedèlye nincs, csak a .
2023. dec. 31. 16:09
24/26 A kérdező kommentje:
* szobakutyája
2023. dec. 31. 16:10
25/26 anonim válasza:
Valahogy csak beosztja hogy ennyi mindenre telik.
26/26 anonim válasza:
Én sem vagyok jóban apámmal, innentől kezdve nem igazán érdekel a nyugdíja, vagy a megélhetése.
Oldja meg, vagy menjen a mostohatesómhoz, aki a "király" volt, de rólam le lehet szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!