Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anyám ne...

Mit tegyek, hogy anyám ne foglalkozzon azzal, hogy mikor alszok, mikor fürdök, mikor eszek, mikor voltam nagywc-n, iszok-e eleget stb?

Figyelt kérdés

33 vagyok, ha itthon vagyok, folyamatosan cseszeget a fenti dolgok miatt.

Ha meg nem vagyok itthon, akkor folyamatosan hívogat.

3 perccel később érek haza munkából már hiv.

Elküld boltba 4-5 tételért, és nem érek haza fél órán belül már hiv hogy sokára jövök, hol voltam.

Lényegében úgy kezel mintha 5 éves lennék. A foglalkozása ovonő, ennek lehet köze hogy ilyen?

2023. dec. 25. 23:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
18as, volt rossz házasságom, kiraktam a házamból. De igen, lehet menni albérletbe is nem csak a mamahotel van. 20as, igen a felnőttek nem laknak a mamaival. Max a nagykorúak akik képtelenek felnőni. Mert ugye a felnőttség azzal jár hogy nem szaladunk vissza anyucihoz hogy kirakott a csúúnya gonosz Géza, hanem keresek albérletet és megy minden tovább. Az meg, aki nem tud egy albérletet és önmagát fenttartani az nem felnőtt. Csakhogy az ilyeneknek nem lesz soha normális párkapcsolata, mert nem túl csábító.
2023. dec. 26. 16:31
 22/28 anonim ***** válasza:
30%
Igen az incelek sírnak mama szoknyája mellett hogy az egész világ rossz, mindenki hibás amiért képtelenek felnőttként elköltözni, csak ők az ártatlanok:-D
2023. dec. 26. 16:32
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Mélyen tükrözi az ország évvégi mentális állapotát a #18-as válaszom nullázása, illetve az "incelezés" azért, amiért valaki otthon lakik, az incel szó tényleges ismerete nélkül. Szidnak itt bákit aki nem önálló, az ország lakosainak jelenlegi szociális, és lelki problémáinak ismeretében is. Mindegy, azért ez valahol nagyon szomorú, de jól szórakoztam, nem az én véleményemet nullázzák le ezek az emberek igazából, hanem saját magukat. :-)
2023. dec. 26. 16:40
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

23as, értő olvasás nem nagyon megy csak magad sajnáltatása:-D

Incelt arra írtam, aki otthon lakik, de csak hisztizik, mást hibáztat ahelyett, hogy önmagába nézne. Nincs azzal gond hogy ha valaki nem önálló, csak akkor ne tartsa magát felnőttnek, mert nem az.

2023. dec. 26. 17:41
 25/28 anonim ***** válasza:
#24 Igazad van részben, csak az incel az nagyon nem ezt jelenti, nézz utána kérlek mit jelent, és mivel kapcsolatban használják azt a kifejezést, hogy "incel férfi"..
2023. dec. 26. 17:59
 26/28 A kérdező kommentje:

nem tart el anyám, mondhatni én tartom el őt.

háztartási cikkek 70%-át én veszem.

amit főz is nem nekem főzi hanem saját magának én csak eszek belőle.

nem nagyon akarja hogy elköltözzek mert aggódik hogy valami prostival jövök össze aki elveszi a pénzem és összeszedek valami szifiliszt.

Erre azt szoktam mondani neki hogy nem lehet székhez kötözve élni és nem csinálni semmit.

2023. dec. 26. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Mennyiben érdekes, hogy az anyád mit akar? Hogy ő mit akar, az rohadtul nem játszik. Te nem akarsz elköltözni. A kérdés az, hogy miért.
2023. dec. 26. 18:44
 28/28 anonim ***** válasza:
91%

Te tartod el őt, mert megveszed azokat a dolgokat amiket te használsz?:-D Kérdező, lehet meglep, de ha nem otthon laknál, anyádnak ezeket nem kéne megvennie.

És de, neked is főz ha eszel belőle. Igen nem lehet székhez kötve élni, úgyhogy el is költözhetsz és lehetsz végre felnőtt ember.

2023. dec. 27. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!