Mit tegyek, hogy anyám ne foglalkozzon azzal, hogy mikor alszok, mikor fürdök, mikor eszek, mikor voltam nagywc-n, iszok-e eleget stb?
33 vagyok, ha itthon vagyok, folyamatosan cseszeget a fenti dolgok miatt.
Ha meg nem vagyok itthon, akkor folyamatosan hívogat.
3 perccel később érek haza munkából már hiv.
Elküld boltba 4-5 tételért, és nem érek haza fél órán belül már hiv hogy sokára jövök, hol voltam.
Lényegében úgy kezel mintha 5 éves lennék. A foglalkozása ovonő, ennek lehet köze hogy ilyen?
"Lényegében úgy kezel mintha 5 éves lennék."
. Ötéveseket nem szoktak bevásárolni küldeni.
39 vagyok, nemhogy otthon, de még csak nem is az országban élek, mégis ilyen anyám. Valahányszor hazalátogatok, kartonszám adja az étrend-kiegészítőket, egy vagyont költ rá, holott ezerszer mondtam már neki, hogy nem veszem be úgysem (főleg nem napi 10-15 különböző tablettát), lesz.rja. Ha 2-3 napig nem hívom, kikészül, hogy mi történt velem. Felhív éjjel 1-kor, és ha felveszem, lecsesz, hogy mi az, hogy én még nem alszom. Állandóan azon pörög, hogy mit eszem, miért azt eszem, nem iszom eleget, stb…
Én már föladtam, beláttam, hogy nem fog már változni. Mosolygok, bólogatok, igazat adok neki, és igyekszem másra terelni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!